VA panel monitör hala alınır mı?

AliTuranKyr

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir bilgisayar alacağım Gaming.Gen.TR'den ve PC'yi alırken özelleştirmede bir monitör fark ettim.

MSI G322CQP 31.5 inç 170Hz 1ms WQHD Adaptive Sync VA Kavisli Gaming Monitör

Monitör bu ben aslında monitörü farklı bir yerden alacaktım. (Alacağım monitör)

Üstteki monitörün son anda VA panel olduğunu fark ettim, sizce VA panel hala alınır mı?

Ben geçtiğimiz günlerde ekran büyütmek adına 24 inç IPS panel ekranımı satıp VA panel 27 inç ekran aldım renkler berbat ötesi. 21.5 yan monitörüm bilmem kaç yıllık bundan daha iyi görüntü veriyor. hiç tavsiye etmem. NVIDIA ayarlarıyla bir nebzede olsa kendine geliyor fakat IPS panel almaya çalışın derim.

Ben geçtiğimiz günlerde ekran büyütmek adına 24 inç IPS panel ekranımı satıp VA panel 27 inç ekran aldım renkler berbat ötesi. 21.5 yan monitörüm bilmem kaç yıllık bundan daha iyi görüntü veriyor. Hiç tavsiye etmem. NVIDIA ayarlarıyla bir nebzede olsa kendine geliyor fakat IPS panel almaya çalışın derim.

Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Son anda iyi ki fark etmişim VA olduğunu.

Yeni bir bilgisayar alacağım Gaming.Gen.TR'den ve PC'yi alırken özelleştirmede bir monitör fark ettim.

MSI G322CQP 31.5 inç 170Hz 1ms WQHD Adaptive Sync VA Kavisli Gaming Monitör

Monitör bu ben aslında monitörü farklı bir yerden alacaktım. (Alacağım monitör)

Üstteki monitörün son anda VA panel olduğunu fark ettim, sizce VA panel hala alınır mı?

Ghosting önemsiz diyorsanız alınır ben VA panel kullanıyorum renk kalitesi iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı