VA panelden OLED panele geçmek cok fark ettirir mi?

Arada bir kullananlar için ideal ozaman. Bende geçiş yapmayı düşündüğümde bu oled yanığı ile çok sık karşılaşıldığını gördüğümden vazgeçmiştim. Günde en az 12-14 saat monitörüm açık. Yanık gibi sorunlarda monitörün garantiye gidip gelmeside işleri aksatacağı için benim için büyük sorun.

Günde 3-5 saat oyun oynayanlar için sorun yaşanmaz gibi duruyor.
Hocam gunde 10 saat ve üstü oled için ciddi sorun bende çok araştırdım egerki butce varsa yanına daha ucuz dandik bi monitor almanız lazım oled için o süreler çok fazla zaten bende çok kullanmadığım için oled almayı düşünüyorum

Hayır, organik bir yapı olduğu için asla sonsuza kadar dayanamaz fakat bu şu halde bir sorun değil çünkü hiçbir monitör sonsuza kadar dayanmıyor.

Şuanki durumda üreticiler 3 yıl tam garanti kapsamına alıyor yanığı, doğrudan değişim yapılıyor. Tipik bir kullanıcı en az 5 yıl sorunsuz kullanabilir gibi gözüküyor bu yüzden.

Konu sahibi için ise, arada çok güzel bir görüntü farkı var. Kesinlikle değecektir.
Hocam öncelikle selam lg baktım önce fakat 2 yil garanti ve woled qd olede göre biraz daha cansız olduğu için vazgeçtim lg panelden sizce 3440 1440 ile 4k arasındaki görüntü farkını normal kullanıcı hissedebilir mi

Hocam gunde 10 saat ve üstü oled için ciddi sorun bende çok araştırdım egerki butce varsa yanına daha ucuz dandik bi monitor almanız lazım oled için o süreler çok fazla zaten bende çok kullanmadığım için oled almayı düşünüyorum

Hocam öncelikle selam lg baktım önce fakat 2 yil garanti ve woled qd olede göre biraz daha cansız olduğu için vazgeçtim lg panelden sizce 3440 1440 ile 4k arasındaki görüntü farkını normal kullanıcı hissedebilir mi
Ben QD-OLED kullanıyorum ve renkler çok aşırı güzel. Görüntü keskinliği için PPI değerine bakmanız yeterli, 110 ve üzeri PPI tercih sebebi. Ayrıca 3440x1440 gibi çözünürlükler yaygın olmadığı için çoğu medya kullanımında tam ekran kullanamayacaksınız.

Ben QD-OLED kullanıyorum ve renkler çok aşırı güzel. Görüntü keskinliği için PPI değerine bakmanız yeterli, 110 ve üzeri PPI tercih sebebi. Ayrıca 3440x1440 gibi çözünürlükler yaygın olmadığı için çoğu medya kullanımında tam ekran kullanamayacaksınız.
Aslında sadece oyun oynayan birisiyim 34 inc curv olarak 4k seçeneği çok az benim için 34 inc ve curv olmali

Evet, 34 inç ekranda 3440x1440 çözünürlük 110PPI oluyor. Bu 27 inç 2560x1440 monitörle hemen hemen aynı PPI demek ki pek çok kişi de bu şekilde çok memnun.
Hocam ppi değerine çok dikkat etmemistim fakat önemli konuya değindiniz almayı düşündüğüm monitor 1800r curv çok hafif ve tatlı düz monitörleri pek sevemiyorum gigabyte markasının oled leri hakkında bilginiz var mı

Yeni konular

Geri
Yukarı