Hocam gunde 10 saat ve üstü oled için ciddi sorun bende çok araştırdım egerki butce varsa yanına daha ucuz dandik bi monitor almanız lazım oled için o süreler çok fazla zaten bende çok kullanmadığım için oled almayı düşünüyorumArada bir kullananlar için ideal ozaman. Bende geçiş yapmayı düşündüğümde bu oled yanığı ile çok sık karşılaşıldığını gördüğümden vazgeçmiştim. Günde en az 12-14 saat monitörüm açık. Yanık gibi sorunlarda monitörün garantiye gidip gelmeside işleri aksatacağı için benim için büyük sorun.
Günde 3-5 saat oyun oynayanlar için sorun yaşanmaz gibi duruyor.
Hocam öncelikle selam lg baktım önce fakat 2 yil garanti ve woled qd olede göre biraz daha cansız olduğu için vazgeçtim lg panelden sizce 3440 1440 ile 4k arasındaki görüntü farkını normal kullanıcı hissedebilir miHayır, organik bir yapı olduğu için asla sonsuza kadar dayanamaz fakat bu şu halde bir sorun değil çünkü hiçbir monitör sonsuza kadar dayanmıyor.
Şuanki durumda üreticiler 3 yıl tam garanti kapsamına alıyor yanığı, doğrudan değişim yapılıyor. Tipik bir kullanıcı en az 5 yıl sorunsuz kullanabilir gibi gözüküyor bu yüzden.
Konu sahibi için ise, arada çok güzel bir görüntü farkı var. Kesinlikle değecektir.