VAC banlı Steam hesabımdan numara kaldırıp başka bir hesabıma ekledim

Dostum ben kendi numaramı Steamde kullanamıyorum VAC yasağı yedi numaram. Bundan dolayı annemin numarasını kullanıyorum Steamde. Sende öyle yap işini garantiye al.

Tabi yaparım hocam ama şu an kendi numarama bağladım tekrar, hemen kaldırıp annemin numarasına bağlasam, kendi numarama bir kere bağlayıp, ardından annemin numarasına bağladığım için yine ceza alır mıyım acaba ?
 
Kendi numaranızı kaldırmasanız bile yemezsiniz.

Tamamdır, @kharis, @Dümdüz ve size yardımlarınız adına teşekkür ederim. Aradan dört gün geçti neredeyse ve ceza alacağımı düşünmüyorum aynı numaraya tekrar başka temiz bir hesap bağladım diye, en azından şahsi düşüncem ceza almayacağım yönünde.
 
Dediğim gibi ban yer.

Alakasi yok.

Telefon numaralari sadece yasaklamanin verildigi esnada ekli olan hesaplari etkiler. Sonradan ekledin diye yasaklama almazsin. Bu acik bir sekilde resmi konuda da belirtiliyor. Siz ise israrla tekrar yasaklanirsiniz diyorsunuz. Bu da yanlis bilgi oluyor.

@ProdBYdone

Bu yüzden yasaklama almayacaginiz resmi konu ile sabit. Dert etmeyin.

Aradan dört gün geçti neredeyse

Eger yasaklama verilecek olsaydi eklediginiz anda verilirdi. Verilmedigine göre bu yüzden yasaklama almayacaginiz ortada.

Ben böyle okumuştum.

Nerede okudugunuza bagli. Resmi konuda böyle bir sey yazmiyor cünkü.
 
Sana güveniyorum bu konuda kankam.
Bu benim VAC ban yiyen hesabım (yapıp çok pişman olduğum bir hata):

VAC bandan sonra üstteki hesaptan numaramı kaldırıp şu hesaba ekledim:

Ve 1353 gündür bu durumda kullanıyorum. Ben herhangi bir yasaklanma vesaire yaşamadım. Steam'in de belirttiği gibi "Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
 

Geri
Yukarı