Kaldi ki yalan bilgi dedigi Valve'in paylastigi resmi bilgiler.
Mobil kimlik dogrulayici her iki hesaba da ekliyse, yasaklama aldiginiz esnada her ikisi de yasaklanir. Onun disinda hesaplara ayni PC'den giris yapiyorsaniz digerinin de etkilenmesi mümkün.
Yalan bilgi değil. Suçsuz yere VAC ban yasaklamasını kaldırabilenler de var. Eğer Overwatch ban yediysen steam desteğe mesaj atıp tekrardan kontrol etmelerini isteyebilirsin ayrıca İngilizce yazman daha iyi olur. Normal oyunun kendi tespit ettiği şekilde ban yedim dersen o yasaklamanın kaldırılması imkansız.
Hile açtıysa şimdiden geçmiş olsun yapacak şeyiniz yok. Var ise envanterinizi başka bir hesaba aktarın derim zarara uğrarsınız büyük. Hesap dediğiniz bedava.Merhabalar lütfen bana bir yol gösterin bir insafsız perşembe günü hesabımı çaldı ve perşembe günü beni Silver 3'den keleş e çıkartmış adam mevlana açmış ben cuma günü hesabımı kitledim cumartesi günü de hesabımı geri aldım VAC ban yersem ne yapabilirim ?
İlk öncelikle hesap güvenliğinizi sağlayın, ondan sonrasında eğer bir tanıdığınız varsa eşyalarınızı takas yoluyla farklı bir hesaba aktarın. Eğer şu ana kadar ban yemediyseniz overwatch tarafından ban yeme riskiniz var.Merhabalar lütfen bana bir yol gösterin bir insafsız perşembe günü hesabımı çaldı ve perşembe günü beni Silver 3'den keleş e çıkartmış adam mevlana açmış ben cuma günü hesabımı kitledim cumartesi günü de hesabımı geri aldım VAC ban yersem ne yapabilirim ?
Overwatch sistemi direk olarak ban atan bir sistem değil, bir kaç kişinin izlemesiyle karar veriliyor. Eğer şimdiye kadar yemediyseniz sonrasında ban yiyeceğinizi düşünmüyorum.Hesabın şifresi ve Steam Guard'ın devre dışı bırakıldığı için 15 gün topluluk pazar banı yedim. Takas yapmak ilk düşündüğüm şeydi. Keşke 7 gün takas banı olsaydı 15 gün çok. Peki sizce Overwatch'dan ban yersem (ki inşallah ban yemem) diyelim yedim kaç gün içinde ban verilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.