Vade farksız 12 taksitli site önerisi

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Vade farkı olmadan 12 ay taksitli bir site önerir misiniz?
Teknosa'yı biliyorum ama şu an vatan da 4 taksit falan vadesiz N11'de 6 ay Hepsiburada'da 6 aydı galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 zor hocam 9 bile çoğu yerde yok. İnventus'a bakabilirsiniz en son Wordl'e 9 taksit vade farksız idi.

Saol bakarım ama bi sorum olucak vade farkı harammıdır yani ben gidip 36 ay taksitle bur yerden bilgisayar alıcam ama vade farkı var şimdi ben alırsam günah banamı adamamı yada hiçkimseyemi yazılır yada bankaya bunda eğer sorun yoksa yani günah değilse alıcam

Saol bakarım ama bi sorum olucak vade farkı harammıdır yani ben gidip 36 ay taksitle bur yerden bilgisayar alıcam ama vade farkı var şimdi ben alırsam günah banamı adamamı yada hiçkimseyemi yazılır yada bankaya bunda eğer sorun yoksa yani günah değilse alıcam
Hocam bu konuda hassas iseniz biraz daha araştırın. Vade farkı ve faizin adı hariç tüm matematiksel hesapları aynı küsuratına kadar. Ama vade farkı deyince kabul edip içine sinenler olabiliyor.

Dinen içiniz rahat etsin istiyorsanız şu şu fiyata aldım ve kârımı koyup bu fiyata satıyorum diyebilecek bir satıcı bulmanız lazım ki imkânsız denebilir. Zaten hepsinin ucu faiz, döviz, vade farkı vs. aynı kapıya çıkar satacak kişi zararına satmak istemiyorsa.

Ya da direkt taksit yapan siteleri kullanacaksınız az taksit sayısı ile maalesef başka yolu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı