Vagabond karakteri için stat dağılımı nasıl olmalı?

Mairex

Hectopat
Daha fazla  
Vagabond karakteri için sıradaki seviyelerde hangi stata vereyim? Ve bir de ikinci attığım görselde önemli bir şeyler var sanırım ama henüz kullanamadım ne işe yaradığını bilmediğim için.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 36
Selamlar, bu tamamen senin nasıl bir build istediğine göre değişir. Kullanmak istediğin özel bir silah veya büyü vs var mı bunlara bağlı olarak. Vagabond başlangıçta Arcane açısından düşük başladığı için Arcane hariç build'lerde daha iyi olabilir. Statlarını kullanmak istediğin silah hangi stat ile scale oluyorsa ona göre dağıtman damage'ini arttırır.

Vagabond için ise ben Str/Faith ağırıklı bir build ile oyunu bitirmiştim. Kullandığım silahlar Nightrider Glaive +25 veya Ordovis's Great Sword +10'du.
Biryerde Magma Blade ve Blasphemous Blade kullanmak için build'i sıfırladım ve Faith ağırlıklı oynadım.

Özetle buildini yanlış yapsan bile Rennala'yı kestikten sonra sıfırlama şansın olabiliyor. Inventory'deki "Larval Tear" isimli itemler ile bunu yapabiliyoesun.

2. resimdeki item ve ona benzer o sıradaki itemlerden 2 tanesi ile grace noktalarında Wondrous Physick potlarında karıştırabiliyorsun. Her grace'e gidişinde bu potlar yenileniyor. Senin baktığın item ise bir anda %50 hp yenilemesi yapıyor. Bundan çok daha avantajlı olanlar buildine göre değişir.

Selamlar, bu tamamen senin nasıl bir Build istediğine göre değişir. Kullanmak istediğin özel bir silah veya büyü vs var mı bunlara bağlı olarak. Vagabond başlangıçta Arcane açısından düşük başladığı için Arcane hariç Build'lerde daha iyi olabilir. Statlarını kullanmak istediğin silah hangi stat ile scale oluyorsa ona göre dağıtman Damage'ini arttırır.

Vagabond için ise ben Str/Faith ağırıklı bir Build ile oyunu bitirmiştim. Kullandığım silahlar nightrider Glaive +25 veya ordovis's great sword +10'du.
Bir yerde magma Blade ve blasphemous Blade kullanmak için Build'i sıfırladım ve faith ağırlıklı oynadım.

Özetle Build'ini yanlış yapsan bile Rennala'yı kestikten sonra sıfırlama şansın olabiliyor. Inventory'deki "larval tear" isimli itemler ile bunu yapabiliyoesun.

2. resimdeki item ve ona benzer o sıradaki itemlerden 2 tanesi ile grace noktalarında wondrous physick potlarında karıştırabiliyorsun. Her Grace'e gidişinde bu potlar yenileniyor. Senin baktığın item ise bir anda %50 HP yenilemesi yapıyor. Bundan çok daha avantajlı olanlar buildine göre değişir.

Önerdiğin bir silah var mı peki ben şu anda golden halberd kullanıyorum.

Ne tarz oynamak istiyorsun ağır kılıçlar mi Katana mı büyülü silahlar mı sadece büyüler mi oyunda kendin önce keşfetmen lazım bir şeyleri.

Şu anda ağır silah kullanıyorum ama sanki izlediğim videolara göre Katana'lar daha eğlenceli ve daha fazla vuruyor gibi. Bosslar için daha iyiydi sanki o yüzden Katana kullanmak isterim.

Önerdiğin bir silah var mı peki ben şu anda golden halberd kullanıyorum.
Golden Halberd'in ash of war'ı pek iyi değil, aynı skilin daha iyisini bulabiliyorsun.
Eğer Overpowered build istersen Blasphemous Blade öneririm. Faith yüksek tutup yanına da STR ekkediğinde ve itemlara Flame Vuruş arttıran talismanlar eklersen herşeyi dümdüz edersin. Çoğu düşmanın flame resistance'ı az zaten.

Ben aşağıdaki Tree Sentinel zırhı ile kullanıyordum ama çok yüksek Endurance isteyeceği için tık daha hafif zırhları tercih edebilirsin.

Golden Halberd'in ash of War'ı pek iyi değil, aynı skilin daha iyisini bulabiliyorsun.
Eğer overpowered Build istersen blasphemous Blade öneririm. Faith yüksek tutup yanına da str ekkediğinde ve itemlara flame vuruş arttıran talismanlar eklersen her şeyi dümdüz edersin. Çoğu düşmanın flame Resistance'ı az zaten.

Ben aşağıdaki tree sentinel zırhı ile kullanıyordum ama çok yüksek endurance isteyeceği için tık daha hafif zırhları tercih edebilirsin.

Yani örneğin stat ne olacak faith 40 str 30 HP 25 gibi mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı