Vahşet videoları ve izleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu eylem kişiye göre değişir: bir insan sırf şiddetten zevk aldığı, vahşetle beslendiği, bundan hoşlandığı için hatta belki komik geldiği ya da en uç örnek olarak izlediklerini uygulama hayali ona haz verdiği için bunu arzulayarak izliyorsa, imkanlardan dolayı da bunlar mümkün olmuyordur (misal din yüzünden), o kişide ciddi problemler vardır. Ama başka bir insan sırf ölümün, kazanın, vahşetin, herkesin başına gelme ihtimali olan olağanüstü olayların, kavganın yani kısacası; hayatın gösterilmeyen tarafını, gerçek yüzünü görmek için izliyorsa bu kişi gayet normal, belki de olması gereken bir kişidir.
 
Instagram artık engelliyor. O yüzden Telegram kullanıyorum. İnternete +18 deep/dark web aratırsan bazı sayfaları bulabilirsin.

Reddit üzerinden buldum siz yazana kadar, yine de teşekkürler bir bakarım.
 
Telefonda WPD'nin uygulamasi var, hatta su an bende indirili. Canım sıkılınca giriyorum oraya izliyorum 30-40 video sonra da ne işim varsa onu yapmaya devam ediyorum. Nedeni bilinmez ama zevkli de video izlemesi oradan, nasıl YouTube Shorts'ta takiliyorsam orada da o kadar zaman geciririm.
 

Geri
Yukarı