Polodaki_adam Kilopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar Sony'nin sitesinde VAIO Fit 14E/15E adlı bir laptop gördüm fakat hangi bilgisayar sitelerinde aratsam böyle bir laptop çıkmıyor acaba başka bir adımı var bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim birde bu laptop oyunlarda işime yarar mı?
Arkadaşlar Sony'nin sitesinde VAIO Fit 14E/15E adlı bir laptop gördüm fakat hangi bilgisayar sitelerinde aratsam böyle bir laptop çıkmıyor acaba başka bir adımı var bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim birde bu laptop oyunlarda işime yarar mı?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 27 Ocak 2015 #2 www.istanbulbilisim.com.tr: SONY VAIO Notebook Fit 15E Serisi Laptop Fiyatları En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Modelleri Kampanyalı Netbook Fırsatları Üstte 14E, 15E linklerini tıklarsan alt modelleri çıkıyor. Sony sitesinde de ekran boyutlarının altında altmodel numaraları mevcut o şekilde arat.
www.istanbulbilisim.com.tr: SONY VAIO Notebook Fit 15E Serisi Laptop Fiyatları En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Modelleri Kampanyalı Netbook Fırsatları Üstte 14E, 15E linklerini tıklarsan alt modelleri çıkıyor. Sony sitesinde de ekran boyutlarının altında altmodel numaraları mevcut o şekilde arat.
Polodaki_adam Kilopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #3 Şimdi anladım çok sağol. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 27 Ocak 2015 #4 Rica ederim.