Vakıfbank Banka Kartı Aylık Kullanım Ücreti Keser mi?

joshamwerk

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2019
Mesajlar
3.013
Çözümler
37
Yer
Londra
Başlıkta belirttiğim gibi keser mi? İninal kartım vardı, en iyisi bir devlet bankasından kart almak diye düşünüp vakıfbank'dan banka kartı aldım.İninal'daki gibi aylık kullanım ücreti vs. para kesme söz konusu mu? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Kartım beşiktaşlı olanın aynısı.

1567355684185.png
 
Bankayı arayıp sormak zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Aylık ya da senelik ücret, karttan karta, kampanyadan kampanyaya ve müşteriden müşteriye göre değişir.
 
Ben Vakıfbank'ın vadesiz hesabını kullanıyorum. Normal banka kartını kullanıyorum. Herhangi bir aylık ücret ödemiyorum. İnternet alışverişlerinde kullanıyorum genelde.
 
Vadesiz hesaba ait bir banka kartı kullanırsan hiçbir şey olmaz. Yurt dışı alışverişinden havalae/EFT'ye kadar kart özgür olur. Para kesmez. Yüklediğin kadar harcarsın. Evinize ATM'si yakın olan, herhangi bir banka iş görür. Böyle bir harika sistem varken neden millet İninal gibi saçmalıkları kullanıyor anlamak güç.

Yaş tutmuyorsa annenizle/babanızla 10 dakika bir bankaya uğramak zor değil.
 
Ben normalde ininalın ne olduğunu bilmezdim fakat çevremdeki insanlar kullanıyordu bende merak edip aldım ama tam bir pişmanlık sebebi.Alacak arkadaşlar varsa kesinlikle almayın, onun yerine herhangi bir bankadan Genç Kart vs. kart alın daha iyi.Hepinize teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı