VakıfBank parama el koydu

bahtsizbedevii

Centipat
Katılım
21 Eylül 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ziraat Bankası kartımla VakıfBank ATM'sine 5700 TL yatıracaktım ancak ATM parama el koydu. Önce VakıfBank'ı aradım, onlar Ziraat'ı ara dedi. Aradım, şubeye gitmemi söylediler. Bunun üzerine Ziraat şubesine giderek durumu anlattım ve VakıfBank'a durumu bildirdiklerini ve şikayetin oluşturulduğunu söylediler. Bu durumu bilen, yaşayan arkadaşlar ortalama olarak ne kadar sürede sonuçlanacak söyleyebilir mi, eksiksiz alabilecek miyim para mı?
 
ATM numarasını alarak VakıfBank müşteri hizmetleriyle görüştüğünüzde; tam tutarı söyleminiz halinde, o günün sayımı yapılır ve arttan para sizin tutarınızla örtüşüyorsa birkaç gün içerisinden şubeden elden teslim edilir.
 
ATM arızası olduysa alırsın paranı ben yaşadım birkaç kere eksiksiz sorunsuz alırsın. 2-3 gün içerisinde sonuclanır herhalde. VakıfBank ödeme yapacaktır.
 
Atm ye yatırdığınız paranın doğruluğu için atm kamerasını inceliyecekler işlem yaptığınız andaki ve atmdeki fazla parayı hesaplayıp size öyle geri dönüş yapacaklar. Yani 6 sene önce ben böyle bi dönğüye girmiştim.
 
Alırsın. ATM'nin içerisindeki para miktarı ve yapılan işlemler bellidir. Çok işlek ATM'ler günlük açılıp sayılır ama bazıları birkaç gün sürebilir. Şikayetin alınmış, durumu sana bildirirler.
Umarım, stresten kendimi yiyip bitirdim inşallah en kısa zamanda eksiksiz yatırırlar hesabıma. Teşekkürler cevap için.
 
Ticaret ile uğraşan insanların %90'ı vakıfbank'dan uzak duruyor sırf bu sebepler yüzünden. Havale / EFT durumlarında bile saçma sapan engelleri, blokeleri mevcut. Paranızı geri alırsınız, sadece biraz üzerine düşmek gerekiyor o kadar.
 
O kadar yüksek meblayı zaten başka bir banka ATM'sinden yatırmak hata. Yapılacak işlemleri yapmışsın ATM açılır sayılır şikayetin ile ATM'deki fazla para tutuyor ise paranı iade ederler veya hesaba geçirirler.
Acı bir ders oldu bana maalesef... En yakında o vardı, ziraat çok uzakti konum olarak maalesef akılsızlık yaptım :( Umarım yatırırlar yoksa bu stres btiricek beni
 

Geri
Yukarı