Vakumlu fan alınır mı?

uurcanfdn1

Kilopat
Arkadaşlar ben vakumlu fan almayı düşünüyorum ama laptop a çok zarar verdiğini söyleyen var, vermediğini söyleyen de. Laptop altına konulan fan mı daha mantıklı yoksa vakumlu mu?

Eğer önerileriniz var ise sevinirim. Fiyat aralığı 300-500 arası olabilir. (eğer bir soğutucu için uçuk rakamlarsa daha ucuz şeyler önerebilirsiniz. Tek istediğim laptopu zarar vermeden soğutabilmesi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben vakumlu fan almayı düşünüyorum ama laptop a çok zarar verdiğini söyleyen var, vermediğini söyleyen de. Laptop altına konulan fan mı daha mantıklı yoksa vakumlu mu?

Eğer önerileriniz var ise sevinirim. Fiyat aralığı 300-500 arası olabilir. (eğer bir soğutucu için uçuk rakamlarsa daha ucuz şeyler önerebilirsiniz. Tek istediğim laptopu zarar vermeden soğutabilmesi.)

Laptopun altına koyulanlar daha mantıklı. Vakumlular uzun vadede zarar verebiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı