Talha Öztürrk
Hectopat
Merhaba, Casper Nirvana F650 laptop için vakumlu soğutucu var mıdır? Baktığım kadarı ile F650 için uyumlu bir vakumlu soğutucu bulamadım.
Vakumlu soğutucu hem çok ses yapıyor, hem de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bence bunun yerine normal bir soğutucu alıp işlemcinin gücünü %80'e sabitle genelde hız sorunu çözülüyor.Merhaba, Casper Nirvana F650 laptop için vakumlu soğutucu var mıdır? Baktığım kadarı ile F650 için uyumlu bir vakumlu soğutucu bulamadım.
Vakumlu soğutucu hem çok ses yapıyor, hem de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bence bunun yerine normal bir soğutucu alıp işlemcinin gücünü %80'e sabitle genelde hız sorunu çözülüyor.
Merhaba, Casper Nirvana F650 laptop için vakumlu soğutucu var mıdır? Baktığım kadarı ile F650 için uyumlu bir vakumlu soğutucu bulamadım.
Vakumlu soğutucu hem çok ses yapıyor, hem de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bence bunun yerine normal bir soğutucu alıp işlemcinin gücünü %80'e sabitle genelde hız sorunu çözülüyor.
Bu konularda bilgim yok da, tam olarak kaça ayarlamam gerekiyor MHz frekansını.
i5-8250U
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.