Valiant Hearts: The Great War için Türkçe yama var mı?

Selam bu yamada dublaj yok mu, Sesegelde oynarken görmüştümde seslendirmesi çok iyiydi.

teşekkürler

Bu setup dosyasını tarattım zaman virüs uyarısı veriyor.

Dostum yamayı ben de kurdum ama yama oyundaki bütün harfleri kaldırdı oyunda anlamlı okunabilir harf adına hiçbir şey yok onu nasıl çözebilirim bilgin var mı?

Dostum hallettim çok teşekkürler.

Bana yardım edin verdiğiniz sitedeki dosyayı tarattım zaman virüs uyarısı veriyor profilimde paylaştım fakat yeni hesap olduğum için gören olmadı elinizde kullandığınız yama varsa benimle paylaşın.

Ben biryerden yamayı sağladım isteyen bu linkten indirip kurabilir bilmeyenler ise içinde kurulum şekli vardır (yardım isteyen varsa buradan bana ulaşabilirOyunun yaması

Son düzenleme:
Ben biryerden yamayı sağladım isteyen bu linkten indirip kurabilir bilmeyenler ise içinde kurulum şekli vardır (yardım isteyen varsa buradan bana ulaşabilirOyunun yaması
[/QUOTE]

gamepass için çalışıyor mu bu yama acaba?

gamepass te çalışıyor mu yama

Son düzenleme:
Game Pass'te çalışıyor mu yama.

Yama doğrudan otomatik olarak kurulmuyor manuel olarak kurmanız lazım ve verdiğim dosyada kurulumu açıklayan dosya var (ve Game Pass'den muhtamalen çalışır fakat ban riski var mıdır bilmiyorum intten bakın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…