Valorant %100 paket kaybı

İşletim sistemi
Windows 7

RigXD

Picopat
Daha fazla  
Selamlar Valorant'ta %100 paket kaybı yaşıyorum bu paket kaybı yüzünden.
Bağlantı hatası veriyor.
Karakter seçme ekranına geç giriyor ve dahası.
Bu paket kaybını nasıl çözerim?

Selamlar Valorant'ta %100 paket kaybı yaşıyorum bu paket kaybı yüzünden.
Bağlantı hatası veriyor.
Karakter seçme ekranına geç giriyor ve dahası.
Bu paket kaybını nasıl çözerim?

Sanırım Windows ayarlarından özel port açman lazım bende de o sorun vardı internete Valorant ping düşürme yaz çıkar.

Sanırım Windows ayarlarından özel port açman lazım bende de o sorun vardı internete Valorant ping düşürme yaz çıkar.
Pingim yok ama nedensizce paket kaybım oluyor

Pingim yok ama nedensizce paket kaybım oluyor.

Modem uzakta mı? Uzakta ise Ethernet ile bağlamak sorunu çözebilir. Ağ bağlantısını izleyen programlarla da kontrol et arkadan internet kullanan bir şey var mı diye.

Pingim yok ama nedensizce paket kaybım oluyor.

Bende de aynı sorun vardı internet ile ya da Ethernet'le bağlanıp bağlanmamanın gram alakası yok 8K video açtığım internette %100 paket kaybıyla oyun oynuyordum özel mtu ayarı yaparak ve Vanguard'ı tamamen kaldırıp CMD'den sc delete komutları ile silip tekrar yükleyerek çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Videosu varmı yada sana zahmet birazcık detaylı anlatabilirmisin

Bunun Videosu varmı yada sana zahmet birazcık detaylı anlatabilirmisin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu izleyip kendi pcne göre olan mtu ayarını bulup vanguardı köklüce silersen program files tan felan her yerden cmd yi yönetici olarak çalıştırıp
sc delete vgc
sc delete vgk

yazıp mtu ayarlarını yapıp vanguardı sildikten sonra oyuna girersen büyük ihitmalle çözülür bende bu şekilde çözülmüştü

Tamamdır çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…