kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 17 Mayıs 2021 #1 Hopi sağ olsun yanlışlık yaptığı için 10 TL Razer Gold göndereceğine 40 TL yollamıştı. Onunla 600 VP aldım, bir de kendim 300 VP aldım ama Battle Pass için 100 VP eksik. Desteğe yazsam yollarlar mı?
Hopi sağ olsun yanlışlık yaptığı için 10 TL Razer Gold göndereceğine 40 TL yollamıştı. Onunla 600 VP aldım, bir de kendim 300 VP aldım ama Battle Pass için 100 VP eksik. Desteğe yazsam yollarlar mı?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 17 Mayıs 2021 #2 İyi niyetle bir mesaj yazarsan yollayacaklarını düşünüyorum. Bir iki görev verebilirler belki.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Mayıs 2021 #3 kuanbey dedi: Desteğe yazsam yollarlar mı? Genişletmek için tıkla... Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
kuanbey dedi: Desteğe yazsam yollarlar mı? Genişletmek için tıkla... Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 17 Mayıs 2021 #4 316874 dedi: Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... Riot Games'i tanımıyorsunuz galiba böyle küçük eksiklere yardımcı olan oyun firması.
316874 dedi: Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... Riot Games'i tanımıyorsunuz galiba böyle küçük eksiklere yardımcı olan oyun firması.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #5 curiousoftech dedi: İyi niyetle bir mesaj yazarsan yollayacaklarını düşünüyorum. Bir iki görev verebilirler belki. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... emree90 dedi: Riot Games'i tanımıyorsunuz galiba böyle küçük eksiklere yardımcı olan oyun firması. Genişletmek için tıkla... Küçük miktarlarda yardımcı oluyorlar ancak 100 VP gibi bir miktarda olmazlar maalesef.
curiousoftech dedi: İyi niyetle bir mesaj yazarsan yollayacaklarını düşünüyorum. Bir iki görev verebilirler belki. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... emree90 dedi: Riot Games'i tanımıyorsunuz galiba böyle küçük eksiklere yardımcı olan oyun firması. Genişletmek için tıkla... Küçük miktarlarda yardımcı oluyorlar ancak 100 VP gibi bir miktarda olmazlar maalesef.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.079 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #6 316874 dedi: Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... Destek ufak VP'lere yardım ediyor diye biliyorum. Tabii 100'e yardım ederler mi bilmem ama 50VP falan yardım ettiklerini duydum.
316874 dedi: Burada mı yersiniz, paket mi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size? Satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... Destek ufak VP'lere yardım ediyor diye biliyorum. Tabii 100'e yardım ederler mi bilmem ama 50VP falan yardım ettiklerini duydum.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 17 Mayıs 2021 #7 316874 dedi: Burada mı yersiniz paketmi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu desteğe kalmış bir durum. Kimi zaman verebiliyorlar kimi zaman ise sana görev veriyorlar ve o görevi yerine yerine getirirsen verebiliyorlar.
316874 dedi: Burada mı yersiniz paketmi olsun? Destek niye versin paralı şeyi size satın almanız lazım maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu desteğe kalmış bir durum. Kimi zaman verebiliyorlar kimi zaman ise sana görev veriyorlar ve o görevi yerine yerine getirirsen verebiliyorlar.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 17 Mayıs 2021 #8 Biraz desteğe ağlasam hiç mi şansı yok? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 17 Mayıs 2021 #9 @316874 -Kullanıcı: Riot az adam ol da bana VP ver. -Riot: Tamam kanks. Yüz binlerce oyuncu daha önce LoL'de bunu yaptı. Valorant'ta da yapıldığına şahit oldum. Bilmeden yorum yapmayın.
@316874 -Kullanıcı: Riot az adam ol da bana VP ver. -Riot: Tamam kanks. Yüz binlerce oyuncu daha önce LoL'de bunu yaptı. Valorant'ta da yapıldığına şahit oldum. Bilmeden yorum yapmayın.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 17 Mayıs 2021 #10 Chitoge Kirisaki dedi: Bu desteğe kalmış bir durum. Kimi zaman verebiliyorlar kimi zaman ise sana görev veriyorlar ve o görevi yerine yerine getirirsen verebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bi görev hocam.
Chitoge Kirisaki dedi: Bu desteğe kalmış bir durum. Kimi zaman verebiliyorlar kimi zaman ise sana görev veriyorlar ve o görevi yerine yerine getirirsen verebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bi görev hocam.