Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #11 Hocam biraz desteğe ağla yardım ederler belki belli olmaz.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 Desteğe ağla bence. Denemekten zarar gelmez.
E EnesGny Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 147 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ufak çaplı Web Geliştirme Öğrencisi 17 Mayıs 2021 #13 kuanbey dedi: Biraz desteğe ağlasam hiç mi şansı yok? Genişletmek için tıkla... Bunu buraya yazmanız gereksiz olmuş Valorant Ticket yazarak destek tarafından şansınızı deneyebilirsiniz.
kuanbey dedi: Biraz desteğe ağlasam hiç mi şansı yok? Genişletmek için tıkla... Bunu buraya yazmanız gereksiz olmuş Valorant Ticket yazarak destek tarafından şansınızı deneyebilirsiniz.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2021 #14 En fazla 50VP veriyorlar diye biliyorum.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 17 Mayıs 2021 #15 kuanbey dedi: Biraz desteğe ağlasam hiç mi şansı yok? Genişletmek için tıkla... Desteğe ağlarsan belki sana en az 100 VP verir. Belki ben de yaparım.
kuanbey dedi: Biraz desteğe ağlasam hiç mi şansı yok? Genişletmek için tıkla... Desteğe ağlarsan belki sana en az 100 VP verir. Belki ben de yaparım.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 17 Mayıs 2021 #16 kuanbey dedi: Ne gibi bir görev hocam. Genişletmek için tıkla... 'Elindeki malzemelerle bu karakterin cosplayini yap.' bu tarza şeyler veriyorlar.
kuanbey dedi: Ne gibi bir görev hocam. Genişletmek için tıkla... 'Elindeki malzemelerle bu karakterin cosplayini yap.' bu tarza şeyler veriyorlar.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 17 Mayıs 2021 #17 EnesGny dedi: Bunu buraya yazmanız gereksiz olmuş Valorant Ticket yazarak destek tarafından şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 300 VP E-Pin'i henüz elime ulaşmadığı için ilk önce buraya yazayım dedim. Chitoge Kirisaki dedi: 'Elindeki malzemelerle bu karakterin cosplayini yap.' bu tarza şeyler veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şu sokakta LoL cosplayi yapanlar onun içinmi yapıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
EnesGny dedi: Bunu buraya yazmanız gereksiz olmuş Valorant Ticket yazarak destek tarafından şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 300 VP E-Pin'i henüz elime ulaşmadığı için ilk önce buraya yazayım dedim. Chitoge Kirisaki dedi: 'Elindeki malzemelerle bu karakterin cosplayini yap.' bu tarza şeyler veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şu sokakta LoL cosplayi yapanlar onun içinmi yapıyordu.
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 17 Mayıs 2021 #18 Hocam şansınızı deneyin ne olur ne olmaz. Belki insafına gelir Desteğin
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #19 Daha Daha ile tüm kampanyalar tek bir yerde! Sen daha kolay kazan diye Coca-Cola, Fanta, Fuse Tea, Cappy ve Sprite kampanyaları şimdi tek bir yerde. www.dahadaha.com Bu tarz kampanyalar var. Eğer Valorant’a girerseniz kodu 50 VP veriyor olması lazım.
Daha Daha ile tüm kampanyalar tek bir yerde! Sen daha kolay kazan diye Coca-Cola, Fanta, Fuse Tea, Cappy ve Sprite kampanyaları şimdi tek bir yerde. www.dahadaha.com Bu tarz kampanyalar var. Eğer Valorant’a girerseniz kodu 50 VP veriyor olması lazım.