Valorant 17000 VP ye sıfır hesap dizilir mi?

docuk

Centipat
Daha fazla  
Şu anda hesabımda hiç skin yok acaba 17 bin VP'ye fulleyebilir miyim? Zaten şu anda güzel bir set var mağazada o 8 bin VP kaldı 9 bin VP.
Önerdiğiniz skinler var mı?

Fullersin ama Oyun almaya para veririm ama oyunun içindeki için vermem.

Şu anda hesabımda hiç skin yok acaba 17 bin VP'ye fulleyebilir miyim? Zaten şu anda güzel bir set var mağazada o 8 bin VP kaldı 9 bin VP.

Mağazana gelen skinlere bağlı sadece main silahlarına alırsan fulleyebilirsin fakat mesela stringera gidip 1700 VP vermen saçma olur.

Hocam fullersiniz ama bu seti almanızı tavsiye etmem ben beğenmedim ve en çok kullanılan silahlara 2000 VP bandında skin alıp diğer silahlara 800 VP veya savaş biletinden gelecekleri kullanırsanız fullenir.

Yani mantıklı olan açıkçası sadece kullanacak olduğunuz silahlara güzel skinler almaktır. Her silahımda iyi bir skin olsun diyorsanız da ya her gece pazarını bekleyeceksiniz ya da çekilişlere vs. katılabilirsiniz. Diğer türlü kullandığınız silahlara aldıktan sonra birkaç çeşit bıçak almak da mantıklı bir karar olacaktır bence. Ha bana fark etmez dandik skin de olur derseniz tabii ki kafanıza göre dilediğinizi alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…