Valorant 2 gizlice test ediliyor olabilir mi?


Valorant'ı ne rankta oynadığınız önemli faktör zaten kimse gidip diamond eloda hile açmıyor. Hile açan kişi en kötü immo 2-3 az çok oyun biliyorsa Radiant seviyesinde takılır.
 
Temmuz'un sonunda zaten UE4'ten UE5'e geçtiler, bununla birlikte oyuna saçmasapan buglar eklendi ve 4 aydır düzeltilmiyor. Ayrıca bana kalırsa Riot büyük bir güncellemeyi ayrı bir oyun olarak çıkarmaz, çıkaracak olsaydı bile Valorant 2'den önce LoL 2'yi çıkarırdı.
Kaynak?
Riot hiçbir zaman kendi motorunu kullanmadı, oyunun 2014'ten beri geliştirildiğini biliyoruz, o dönemden Temmuz 2025'e kadar UE4 kullanıldı, bu dediğim tarihte gelen bir yamayla UE5'e geçildi. Ayrıca Valorant gibi bir oyuna Nanite, Lumen gelmez, gelse bile FPS'ler yerlerde olur (ki şu an da yerlerde zaten).
Kaynak? DMA'ları engellemekten bahsediyorsanız bu uzun zamandır vardı zaten.
Ben bunu Valorant 2'nin çıkmasından ziyade Riot'un Valorant'ı geliştirmeyi tümden bırakmasına bağlıyorum. 11.08'deki ajan dengelemeleri ve Harbor rework'ünü saymazsak oyuna doğru dürüst güncelleme gelmiyor, sadece 2 haftada bir skin çıkarabilmek için bugfix'lerin olduğu filler yamalar geliyor, ki bence sırf bu skinleri çıkarmak için oyunu bilerek bile bozuyor olabilirler.
Riot neden mevcut oyunun üstüne patch olarak çıkarmasın? UE4'ten UE5'e geçilirken bile 20 GB'lık bir patch olarak verilmişti, patch'i yaptığınızda UE4 sürümü silinip yerine UE5 sürümü yüklenmişti.

Valorant zaten her zaman 128 tick sunuculara sahipti, burada daha yüksek olan bir şey yok, ayrıca default yazmanız da saçma çünkü Valorant'ta CS'deki gibi custom server mantığı yok, yani Riot'un sunucuları haricinde sunucu kurup tickrate belirleyemiyorsunuz.

Gerçek global ışıklandırma gibi detaylar eklenseydi FPS'i aşırı etkilerdi, en basit örnek CS2.

Valorant'ın daha gelişmiş animasyonlara ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum.

Yeni recoil ve hareket fiziğini oyunun çıkışından 5 yıl sonra getirmezlerdi bence, 2020'de çıktığında bile 6 yıllık bir sürede geliştirilmişti çünkü. Ayrıca Riot'un Valorant'a karşı ne kadar ilgisiz olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bence bu yazıyı ya yapay zekaya falan yazdırdınız, ya da çok fena kolpa sıkıyorsunuz. Valorant 2 falan çıkmaz, Riot bir kere Valorant ile o kadar ilgilenmiyor bile, 2021'de "yakında getireceğiz" dedikleri demo sistemini bile 2025 sonunda anca getirebildiler, yani ellerinde olsa hiç getirmeyeceklerdi. 2025 Valorant'ın hikayesi için dolu dolu bir yıl olacak dediler, 3 tane karakter geldi, Phoenix'in kardeşini falan gösterdiler ve bu kadar. Riot verdiği hiçbir sözü tutamıyor, daha doğrusu tutmuyor.

Ayrıca ortada hiçbir sızıntı yok, yazdıklarınız için de hiçbir kaynak belirtmemişsiniz, kaynak olmadan sizin kolpa sıkmadığınızı nereden bilelim?
 

Valorant'a gelme oranı yüksek olan çok şey varken Valorant 2 gibi bir ihtimal zor bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Riot'un herhangi bir guncellemeyi SteamDB üzerinden görebileceğin şekilde yapacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten kullandıkları motor Epic Games'e ait.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…