Valorant 2 kademe birden atlanır mı?

cel1x

Centipat
Daha fazla  
Çoğu kişinin 2 kademe birden atladığını gördüm kendim iyi bir oyuncuyum. Bir yerde 2 maç üst üste MVP olunca atıyor diyenler var. Öyle ise mesela şu an gümüş 1'im dün MVP attım Gold olma maçında da MVP alırsam Gold 2 atar mı?

Çoğu kişinin 2 kademe birden atladığını gördüm kendim iyi bir oyuncuyum. Bir yerde 2 maç üst üste MVP olunca atıyor diyenler var. Öyle ise mesela şu an gümüş 1'im dün MVP attım Gold olma maçında da MVP alırsam Gold 2 atar mı?

Hocam 2 rank atlatması için mmrınız yüksek olması lazım 2 maçta MVP olmak ile olacak iş değil

Hocam 2 rank atlatması için mmrınız yüksek olması lazım 2 maçta MVP olmak ile olacak iş değil.

Şu mmr olaynı tam bilmiyorum herkes farklı bir şey diyor açıklar mısın?

Hayır atmaz 2-3 maç ile olacak bir şey değil o.

2-3 maç değil Z aten mesela iyice yükeldim diyelim her el 25-30 vuruyorum Gold 1E 10 kp kaldıysa Gold 2-3 atarmı bu Killer'le.

2-3 maç değil Z aten mesela iyice yükeldim diyelim her el 25-30 vuruyorum Gold 1E 10 kp kaldıysa Gold 2-3 atarmı bu Killer'le.

5-10 maç belki de daha fazla her attığınız maçı smurflemeniz lazım yani hep yüksek KDA oranı ile MVP olmanız lazım ancak o zaman atar.

2 3 maç değil de her maç MVP olmanız lazım çift rank atlamanız için örneğin benim yan hesabımda 8 9 maç MVP olmuştum Gold 1'den direkt plat 1'e atmıştı

MMR, Matchmaking Rating yani Eşleştirme Puanıdır. Rekabetçi oyunlarda daha adil eşleştirme yapmak için kullanılır. Ne kadar iyi oynarsan karşına o kadar iyi insanlar gelir. Mesela rütben Silver 3 ise fakat sen rakiplerine göre çok daha iyi oynuyorsan eşleştirme puanın yükselir ve karşına Silver 3 seviyesinde oynayan oyuncular yerine Gold 2 seviyesinde oynayan oyuncular gelir. Bu oyunculara karşıda güzel bir performans sergilersen görünür rütbeni direkt oynadığın seviyeye yani Gold 2ye yükseltir.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı