K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.179 23 Şubat 2024 #11 636564 dedi: Hocam çok mu kötü değerler? Wi-Fi ile bağlanıyorum ama modem yanımda. Ethernet çözülebilir mi bu pingi? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile de ortalama aynı alırsın hocam.
636564 dedi: Hocam çok mu kötü değerler? Wi-Fi ile bağlanıyorum ama modem yanımda. Ethernet çözülebilir mi bu pingi? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile de ortalama aynı alırsın hocam.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 23 Şubat 2024 #12 Csde ortalama o değerleri alıyoruz gabe sağolsun zaten. Hafif kasabilir ama oynarsın amacın Rank kasmak değilse.
Csde ortalama o değerleri alıyoruz gabe sağolsun zaten. Hafif kasabilir ama oynarsın amacın Rank kasmak değilse.
6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 23 Şubat 2024 #13 Eldrithc dedi: Csde ortalama o değerleri alıyoruz gabe sağolsun zaten. Hafif kasabilir ama oynarsın amacın Rank kasmak değilse. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi immo/radiant civarına kasıyoruz. Ama konudan sonra EmilShe1n diye bir yayıncı gördüm. 180 pingle radiant da oynuyor. Demek ki oynayan oynuyormuş her türlü .
Eldrithc dedi: Csde ortalama o değerleri alıyoruz gabe sağolsun zaten. Hafif kasabilir ama oynarsın amacın Rank kasmak değilse. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi immo/radiant civarına kasıyoruz. Ama konudan sonra EmilShe1n diye bir yayıncı gördüm. 180 pingle radiant da oynuyor. Demek ki oynayan oynuyormuş her türlü .