Valorant açıldığı anda mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

mosykm

Yoctopat
Daha fazla  
Valorant açınca direkt mavi ekran veriyor. ss.zip minidump dosyaları bunlar LoL veya başka oyunda sıkıntı çıkmıyor Vanguard sil yüklede yaptım. BIOS güncellemeyi düşünüyorum olur mu?

Merhaba. @Einstein hocamın dediğini yapın. Ayrıca Riot'a bilet açın. Bugün bayağı sıklaştı Vanguard kaynaklı mavi ekran hataları. Genel bir sorun var sanırsam. Bu hatalar da Vanguard Anti-Cheat yazılımı sebebiyle olmuş.

bir şey daha soracağım vanguardı silemiyorum neden denetim masasından sağ tık kaldır denedim kaldırmıyor dosyadan denedim bu dosya kullanılıyor diyor vanguardı sağ alt çizgiden kaldır dedim çizgiden kayboldu ama hala var görev yöneticisinden vanguard da değil riot la alakalı herşeyi kapattım yine denedim hala çalışıyor diyor cmd den silmeyi deniyeyim mi

bir şey daha soracağım vanguardı silemiyorum neden denetim masasından sağ tık kaldır denedim kaldırmıyor dosyadan denedim bu dosya kullanılıyor diyor vanguardı sağ alt çizgiden kaldır dedim çizgiden kayboldu ama hala var görev yöneticisinden vanguard da değil riot la alakalı herşeyi kapattım yine denedim hala çalışıyor diyor cmd den silmeyi deniyeyim mi
Bu rehberdeki Vanguard'ı kaldırmak kısmındaki yazanları uygular mısınız?

Bu rehberdeki Vanguard'ı kaldırmak kısmındaki yazanları uygular mısınız?
şu hatayı veriyor
1751985753024.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı