Valorant açıldığında internet kötü oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

hissettinmi

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde yurtta kalıyorum ama yurdun interneti biraz dalgalansa da sabit 25 gibi bir ping değeri sağlayabiliyor. Ama dün gece Valorant'a girmeye çalıştım oyun açılırken bekleme ekranında bir hata verdi ne hatası olduğunu hatırlayamıyorum sonra oyunu kapa aç yaptım sorunsuz bir şekilde açıldı ve o gün bu gündür Valorant'ı ne zaman açsam internetim 8000 pinge kadar çıkıyor Valorant'ı kapattığımda internet düzeliyor. Bu nasıl oluyor?

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-08_220612678.png
    resim_2025-03-08_220612678.png
    634,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde yurtta kalıyorum ama yurdun interneti biraz dalgalansa da sabit 25 gibi bir ping değeri sağlayabiliyor. Ama dün gece Valorant'a girmeye çalıştım oyun açılırken bekleme ekranında bir hata verdi ne hatası olduğunu hatırlayamıyorum sonra oyunu kapa aç yaptım sorunsuz bir şekilde açıldı ve o gün bu gündür Valorant'ı ne zaman açsam internetim 8000 pinge kadar çıkıyor Valorant'ı kapattığımda internet düzeliyor. Bu nasıl oluyor?

Ethernet ile oynamıyorsundur muhtemel yurdun modemi ve internet tarifesi düşük ise ve modem uzakta ise bu değerler çok normal. Tavsiyem Valorant çok internet yemez 1 saat = 500 MB yer Valorant'ta. İstersen mobil verin üzerinden oynayabilirsin. En azından az ping ile rahat rank kasarsın.

Ethernet ile oynamıyorsundur muhtemel yurdun modemi ve internet tarifesi düşük ise ve modem uzakta ise bu değerler çok normal. Tavsiyem Valorant çok internet yemez 1 saat = 500 MB yer Valorant'ta. İstersen mobil verin üzerinden oynayabilirsin. En azından az ping ile rahat rank kasarsın.
Ethernetle oynamıyorum valorantın çok internet yemediğini de biliyorum ama sorun o değil yurtta valorantı yaklaşık 4 haftadır oynuyorum ve hiç bu kadar yüksek ping almıyordum ve internet sadece valorantta maça girdiğim zaman kötüleşiyor valorant kapandığı zaman yada maç bittiği zaman internet anında düzeliyor valorant ping artışına sebep oluyor gibi bişey ve bunun nedenini anlamadım, nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum driverları güncelledim ve sildim yeniden yüklüyorum ama her foruma baktım kimse böyle bir problem yaşamamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı