Valorant açılınca bilgisayar kapanıyor

k4moncik

Hectopat
Başlıktan anlayabileceğiniz gibi oyunu açtığımda bilgisayar reset atıyor. Oyunu ilk 5-6 ay önce yüklemiştim o zamanlar sıkıntı yoktu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Ve 2 ay önce oyunu tekrar yüklediğimde oyun donup açılmıyordu (bilgisayara reset atmıyordu mavi ekran yemiş gibi kalıyordu) ardından kuzenim evime gelip kendi hesabıyla girdiğinde bir sıkıntı çıkmadı bunun üzerine yeni hesap açtım ve çalıştı dün hiçbir problem yokken bugün girmeye çalıştığımda bilgisayara reset atıyor. Yazım hatası yaptıysam özürüğü dilerim :<

Başlıktan anlayabileceğiniz gibi oyunu açtığımda bilgisayar reset atıyor. Oyunu ilk 5-6 ay önce yüklemiştim o zamanlar sıkıntı yoktu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Ve 2 ay önce oyunu tekrar yüklediğimde oyun donup açılmıyordu (bilgisayara reset atmıyordu mavi ekran yemiş gibi kalıyordu) ardından kuzenim evime gelip kendi hesabıyla girdiğinde bir sıkıntı çıkmadı bunun üzerine yeni hesap açtım ve çalıştı dün hiçbir problem yokken bugün girmeye çalıştığımda bilgisayara reset atıyor. Yazım hatası yaptıysam özürüğü dilerim:<

Sisteminizi belirtin, PSU kaynaklı olabilir.

Başlıktan anlayabileceğiniz gibi oyunu açtığımda bilgisayar reset atıyor. Oyunu ilk 5-6 ay önce yüklemiştim o zamanlar sıkıntı yoktu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Ve 2 ay önce oyunu tekrar yüklediğimde oyun donup açılmıyordu (bilgisayara reset atmıyordu mavi ekran yemiş gibi kalıyordu) ardından kuzenim evime gelip kendi hesabıyla girdiğinde bir sıkıntı çıkmadı bunun üzerine yeni hesap açtım ve çalıştı dün hiçbir problem yokken bugün girmeye çalıştığımda bilgisayara reset atıyor. Yazım hatası yaptıysam özürüğü dilerim :<
Bilmiyorum ama belki bilgisayarın Valorantı kaldırmıyor olabilir.

laptop kullanıyorum.
bilmiyorum ama belki bilgisayarın Valorant'ı kaldırmıyor olabilir.

Oyunu 120 FPS oynuyordum bir sıkıntı yoktu.
Sistemim.
İşlemci: i3-6006U 2 Core 4 thread.
RAM: 4+4 DDR4 2133MHz.
Ekran kartı: R5 M330 2 GB.
Harddisk: 1TB 5400RPM.
Başka eksik bir şey yok sanırım.

Yukarıdaki sistemim hocam kusura bakmayın paylaşacağımı bilmiyordum.
Oyun açıkken sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?

Hangi proglamla paylaşacağım hocam.
Hocam sorunu buldum oyunu açarken görev yöneticisinden ne çalışıyor diye bakıyordum anti virüs program (360 Total secrity) oyun açılırken patch up diye bir program çalıştırıp sistemi kitleyip kapatıyor sanırsam yine de cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı