Valorant açılınca Metin2 kapanıyor ve açılmıyor

Daha fazla  
Valorant açıkken Metin2 hiçbir şekilde açılmıyor, your GPU not supported 3D grafics gibi bir hata alıyorum.
Aynı zamanda Metin2 açıkken Valorant'a girdiğimde Metin2 siyah ekran oluyor, donuyor ve Valorant'ı kapadığımda tekrar geliyor.
Sebebi nedir sizce?

@tolga1034 hocamızın dediği şeyi yazmaya geliyordum. Bu arada bir şey daha soracağım. Metin 2 yıllar önce ölmemiş miydi? Ah be. Hala o eski zamanlara dönmek isteyen oyuncuları var demek. Keşke o zamanlara dönebilsek.......
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@tolga1034 hocamızın dediği şeyi yazmaya geliyordum. Bu arada bir şey daha soracağım. Metin 2 yıllar önce ölmemiş miydi? Ah be. Hala o eski zamanlara dönmek isteyen oyuncuları var demek. Keşke o zamanlara dönebilsek.......
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Okulda simitin yanına ayran almıyordum. İnternet Kafede 1 saat daha oturmak için.

@tolga1034 hocamızın dediği şeyi yazmaya geliyordum. Bu arada bir şey daha soracağım. Metin2 yıllar önce ölmemiş miydi? Ah be. Hala o eski zamanlara dönmek isteyen oyuncuları var demek. Keşke o zamanlara dönebilsek...

PvP hocam. Ve bitmedi.

Dediğim gibi, vanguard hep açık. Ve şuan valorant açık olmasına rağmen metin2 de açık, alakası yok sanırım.

Çözünürlükle vs. alakası olabilir mi? Bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı