Çözüldü Valorant açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Oyunu yönetici olarak çalıştır dediğimde açılmıyor. Yönetici olarak tikini kaldırıp başlat dediğimde oyna ekranına geliyor, bu sefer de "Windows belirlenen aygıta, yola erişemedi." hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Not: Oyunu kaldırıp tekrar kurdum, sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar birkaç arkadaşın yardımıyla sorunu çözdüm.

Bende de aynı sorun vardı, format atacağım bilgisayara umarım düzelir.

Valorant>kısayol>uyumluluk>bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu>windows XP service pack 3>tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak>yönetici olarak çalıştır seçeneklerini seçip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve sorun çözülüyor. Sorun çözüldü işaretlerseniz sevinirim. @OxGyEn @Süleyman Pro.
Oyunu yönetici olarak çalıştır dediğimde açılmıyor. Yönetici olarak tikini kaldırıp başlat dediğimde oyna ekranına geliyor, bu sefer de "Windows belirlenen aygıta, yola erişemedi." hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Not: Oyunu kaldırıp tekrar kurdum, sorun devam ediyor.
Bende de aynı sorun vardı,format atacağım bilgisayara umarım düzelir

Artı -1 Eksi

Bende de aynı sorun vardı, format atacağım bilgisayara umarım düzelir.

Valorant>kısayol>uyumluluk>bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu>windows XP service pack 3>tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak>yönetici olarak çalıştır seçeneklerini seçip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve sorun çözülüyor. Sorun çözüldü işaretlerseniz sevinirim. @OxGyEn @Süleyman Pro.

Çözüm

Hocam daha önce söyleseydiniz olmaz mıydı? format attım şuan valorant oynuyorum 😅

Artı -1 Eksi

Hocam daha önce söyleseydiniz olmaz mıydı? Format attım şu an Valorant oynuyorum 😅

Hocam yemin ederim bende format attım Valorant'ı az önce yükledim kardeşim şuan oynuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı