Valorant açılmıyor

kaanbaris

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün Valorant'a girmek istediğimde Riot ekranında yaklaşık 40 dakika bekledim, ancak sonunda açıldı. Mağazaya tıkladığımda oyun kasmaya başladı ve görüntü gelmedi. Şimdi de siyah ekran sorunu yaşıyorum, görüntü yok. Ne yapmam lazım? Oyun açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar, bugün Valorant'a girmek istediğimde Riot ekranında yaklaşık 40 dakika bekledim, ancak sonunda açıldı. Mağazaya tıkladığımda oyun kasmaya başladı ve görüntü gelmedi. Şimdi de siyah ekran sorunu yaşıyorum, görüntü yok. Ne yapmam lazım? Oyun açılmıyor.
Bilgisayarı en son ne zaman bakıma götürdünüz?

Hiç götürmedim hocam ama sadece Valorant'ta bu oluyor diğer oyunlar sorunsuz.
Hocam tahminimce ekran kartı sürücülerinizde bir sorun var,ya da oyunu açtığınızda ekran kartınız veya işlemciniz fazla ısınarak oyunun çökmesine neden oluyor olabilir. Onun dışında arkada sisteme yük bindirecek bir uygulama varsa deneyin,çalışmazsa valorantı sil yükle yapın ya da bilgisayara format atabilirsiniz. Eğer hala düzelmezse bir bilgisayarcıya götürün benim söylediklerimi yaparsanız büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Hocam tahminimce ekran kartı sürücülerinizde bir sorun var, ya da oyunu açtığınızda ekran kartınız veya işlemciniz fazla ısınarak oyunun çökmesine neden oluyor olabilir. Onun dışında arkada sisteme yük bindirecek bir uygulama varsa deneyin, çalışmazsa Valorant'ı sil yükle yapın ya da bilgisayara format atabilirsiniz. Eğer hala düzelmezse bir bilgisayarcıya götürün benim söylediklerimi yaparsanız büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Ekran kartı sürücüsünü yeni yükledim hocam ısınma problemim de yok sil yükle yapacağım en kötü.

Ekran kartı sürücüsünü yeni yükledim hocam ısınma problemim de yok sil yükle yapacağım en kötü.
Sil yükle yapın hocam oyunun dosyalarında bir eksiklik oluşmuş olabilir dediğim gibi onlada düzelmezse bilgisayara format atın veya bilgisayarcıya götürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı