Valorant AFK kalma cezası nasıl azaltılır?

GameX

Centipat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Valorant da son zamanlarda oluşan sorunlardan dolayı AFK kalabiliyorum. Ve bugün internet dolayısıyla AFK kaldım. 14 gün dereceli cezası aldım ve bir daha AFK kalırsam oyundan uzaklaştırılabilirim. Bu cezanın azalması için ne yapabilirim?

AFK kalmaman lazım.

Hocam, sürekli tekrarlamazsanız bir şey olmuyor diye biliyorum. Daha dün internetim gitti durduk yere son el, sonra uyarı geldi bunu sıklıkla yapmadığın bu seferlik sadece uyarı aldın fakat devam edersen cezan katlanacak şeklinde. Bu konuda yapabileceğiniz en güzel şey AFK kalmayıp takımınızı yarı yolda bırakmamak.

Riot'un en kötü yanlarından birisi de bu. Bundan 6 ay önce LoL oynarken bilgisayarım dondu ve AFK kaldım. 5 maç 20 dakika bekleme cezası yedim. Tam bir saçmalık yahu. Bari bir sistem yapsınlar da AFK kalma sebebimizi tespit etsinler kimse mağdur olmasın.

Sizin her türlü AFK kalmanız takımınıza zarar veriyor. Ne bekliyorsun? 'internetim gitti ne olur ceza vermeyin' deyince ceza vermemelerini mi?

Hocam sıklıkla yapmadığınız sürece sizden kaynaklı olmadığını kanıtlarsanız bir yaptırım uygulamıyorlar diye duymuştum ama tam emin değilim. Bilet atmayı deneyebilirsiniz.

Afk kalmaman lazım bunun başka bir çaresi yok malesef. Bir kaç kere destek ile konuştum ama tek yapmanız gereken beklemek diyorlar.

Ben hiçbir afk kaldığımda ceza yemedim. Sık tekrarladığın için yiyorsun.

Hocam sıklıkla yapmadığınız sürece sizden kaynaklı olmadığını kanıtlarsanız bir yaptırım uygulamıyorlar diye duymuştum ama tam emin değilim. Bilet atmayı deneyebilirsiniz.

O oyunu oynarken kasıtlı olarak hiçbir zaman AFK kalmadım ya internetim kopmuştur ya da PC donmuştur. Artık çok az oynuyorum. Dediğini yaparım bir vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…