Valorant AFK kalma cezası nasıl azaltılır?

Arkadaşlar yani bir süre beklemem mi lazım.
Sizin her türlü AFK kalmanız takımınıza zarar veriyor. Ne bekliyorsun? 'internetim gitti ne olur ceza vermeyin' deyince ceza vermemelerini mi?

Hayır cezayı kabul ediyorum yanlış anlamışsın sanırım. Şu an ban yeme ihtimalim var ve bu ihtimali nasıl yok ederim.
Hocam sıklıkla yapmadığınız sürece sizden kaynaklı olmadığını kanıtlarsanız bir yaptırım uygulamıyorlar diye duymuştum ama tam emin değilim. Bilet atmayı deneyebilirsiniz.

Bilet attım fikrin için teşekkürler.

Ben hiçbir AFK kaldığımda ceza yemedim. Sık tekrarladığın için yiyorsun.

Sık olduğu için sanırım fikrin için teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam biraz geç oldu ama neyse oyuna girip çıktınız işiniz oldu sonra oyuna girip oyna ya basın eğer ilk kez afk sanız sadece uyarı verir ben bu süreyi beklemek istemiyorum dersenizde oyna tuşuna basıp alt+f4 tuşuna basarsanız siz oyunda olmasanız bile o süre ilerler.

Daha fazla ranked girersen atıyorum 1 gün önce 6 saat ban yedin ranked gene afk kalırsan 2 maç altı 12 2x katlanıyor diye biliyorum bu yüzdende ranked girerek hızlıca azaltıla bilir.

Sizin her türlü AFK kalmanız takımınıza zarar veriyor. Ne bekliyorsun? 'internetim gitti ne olur ceza vermeyin' deyince ceza vermemelerini mi?
Herkesin sistemi ve interneti dört dörtlük değil. Elinde olmayan sebeplerden dolayı AFK kalmak oyuncunun suçu değil. Bende aynı sorunlardan dolayı AFK cezası aldım ve elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu.

[QUOTE=
Ben hiçbir afk kaldığımda ceza yemedim. Sık tekrarladığın için yiyorsun.

Maçın neredeyse genelinde AFK kalmadığın için ceza vermiyordur. Ama sık tekrarlamadığın içinde olabilir

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı