Valorant aim çalışarak e-sporcu olunur mu?

CypIosh

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2020
Mesajlar
3.644
Çözümler
13
Arkadaşlar Valorant onayan biriyim, bronz 2'yim aim bayağı kötüydü bayağı ama sonra Hellian adlı kanalın 10 gün yaptığı antrenmanı 1 gün yapıp bıraktım ama aimde büyük bir değişim oldu. Sürekli one tap atıyorum. Adam karşıma çıkınca flick atma gibi şeylerde ustalaştım. Aimime güveniyorum. Ben de bu e-spor gibi şeylere girmek istiyorum ama önce Hellian'ın antrenmanını Full yapıp düşünüyorum. Sizce gerçekleşir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Valorant onayan biriyim, bronz 2'yim aim bayağı kötüydü bayağı ama sonra hellian adlı kanalın 10 gün yaptığı antrenmanı 1 gün yapıp bıraktım ama aimde büyük bir değişim oldu. Sürekli One tap atıyorum. Adam karşıma çıkınca flick atma gibi şeylerde ustalaştım. Aimime güveniyorum. Ben de bu e-spor gibi şeylere girmek istiyorum ama önce Hellian'ın antrenmanını Full yapıp düşünüyorum. Sizce gerçekleşir mi?

Olabilir yani kardeş Riot'ta daha çok şansın var.
 
Önce kendini fazlasıyla geliştir ve normal modlarda herkesten üstün ol. Valorant sadece 1kez oynadım ve FPS oyunlarında iyi oynadığım için güzel oynamıştım. Çalışırsan neden olmasın :D?
 
Arkadaşlar Valorant onayan biriyim, bronz 2'yim aim bayağı kötüydü bayağı ama sonra Hellian adlı kanalın 10 gün yaptığı antrenmanı 1 gün yapıp bıraktım ama aimde büyük bir değişim oldu. Sürekli One tap atıyorum. Adam karşıma çıkınca flick atma gibi şeylerde ustalaştım. Aimime güveniyorum. Ben de bu e-spor gibi şeylere girmek istiyorum ama önce Hellian'ın antrenmanını Full yapıp düşünüyorum. Sizce gerçekleşir mi?

E-sporcular günde 1-2 saat boyunca antrenman yapıyor(ben böyle biliyorum en azından). Çok zor bence. Hobi olarak oynaman en iyisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı