Valorant aim geliştirme

oguzhan0

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
411
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler diliyorum.
Öncelikle bu yazı bir tavsiye veya öneri içindir.
Çıktığı günden itibaren oynadığım bir oyun belki 30 kere silip tekrar yükledim her defasında kendime söz verdim fakat dayanamadım tekrar indirdim. Hatta forumda bununla ilgili bir şey paylaşmıştım yani aim geliştirmekle ilgili. Oyunda benim en zayıf noktam yakınımda bir düşmanla denk geldiğim zaman aşırı derecede panik yapıp saçma sapan ateş ederek ölmem di. Aim Lab çıktığı günden beri bildiğim bir şeydi fakat ne zaman girsem en fazla 10 dakika durup çıkıyordum inanılmaz derecede sıkıyordu beni. Fakat kendime dedim ki bu kadar sinir yapacağına gir her gün en az 1 saat eğitim yapıp oyuna gir baktın bir şey değişmiyor silersin bir daha girmezsin dedim. 4 gündür kendi oluşturduğum playlist ile en az 1 saat eğitim yapıyorum ve örneğin bugün 1 maçta 3 kere ace attım. Takımdakiler bir yana kendim bile inanamadım nasıl olduğuna. (rank plat 1)
Çok fazla uzatmakta istemiyorum sadece 2 şeyin değiştini fark ettim 4. günün sonunda.
1. adam gördüğüm zaman yakın mesafede sprey atarken mousu kontrollü bir şekilde aşağı doğru çekiyorum (meğerse önceden sadece ateş ediyormuşum ve mermiler adama bile isabet etmeden kafa hizasından yukarı doğru gidiyormuş.



2. olarak adam gördüğüm zaman panik yapmadan hafif sağa veya sola doğru kaçıp aimi sabit bir şekilde tutturup sprey atmaya başlıyorum.
Ve son olarak şunu söylemek istiyorum. Her oyunda olduğu gibi Valorant'ta map bilgisi, ajan bilgisi, kim nereye aim koyup bekler, line-up vs çok ama çok önemli ve ateş etme mekaniği tabii fakat bunları bir yana bırakırsak istediğiniz kadar video izleyin özellikle ace videoları ve e-sporcu, profesyonellerin Video'larını. Ama sadece rakip ile fight sırasında sadece gözlerinin içine ve yüz ifadesine bakın kendilerini bir gram kasmıyorlar. Burada anlatmak istediğim şey şu; ne kadar oyunu iyi bilirseniz bilin ne kadar aim geliştirirseniz geliştirin hepsinden öte iyi veya kötü oynamaktaki en büyük sebep sakinliği korumak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sakinliği nasıl koruyacağız?

Oyunda öldüğün zaman gerçekte ölmüyorsun ya da bir şey kaybetmiyorsun bunu kendine aşılaman gerek bence ilk olarak. YouTube veya Twitch'te e sporcu veya hellian gibi profesyonel oyuncuları izle ama video boyunca sadece yüzüne bak ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Mesela herkes aim gelistirme ile ilgili veya line-up tarzında video paylaşır fakat hiçbir YouTube kanali bunlardan bahsetmez. Belki çok saçma gelecek biliyorum fakat bir aim DLL veya bir cned veya bir shroud olmak hiç zor degil emin olabilirsin. Shroud izlediysen fark etmişsindir adam oyunu zerre ciddiye almıyor. Bu PUBG'de de böyleydi Valorant'tada böyle. Onun bu kadar iyi olmasının tek sebebi soğukkanlı katil gibi oynaması.
 
Boşver. Aptal bir oyun bırakmışsın.
Zıplayarak ve koşarak vurma olayı olduğu sürece aimin iyi olması işe yaramaz.
Rank atladıkça bunu göreceksin.
Koşmuyorum zıplamıyorum.
Sabit durup spreyimi atıyorum.mermi alakasız yerlere gidiyor acaba bende mi bir sorun var dedim girdim CS go ya rekabette 30 altı vurmadım. Ara verdim valoranta belki bırakırım düşünüyorum.
CS GO'dan geçtiysen valoranta inan bana bileğinde hiçbir problem yoktur senin. Sorun oyunda oyun bozuk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı