Mys1ery Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Merhaba ben Valorant'a sıkarken silahım çok sekiyor nasıl bunu düzeltebilirim, düşük hassasiyet öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Merhaba ben Valorant'a sıkarken silahım çok sekiyor nasıl bunu düzeltebilirim, düşük hassasiyet öneriniz var mı?
8 872886 Zeptopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 27 23 Aralık 2024 #2 Aimlab'den alıştırma yapmayı deneyebilirsin veya Valorantın kendi polygonunda hergün onetap çalışması deneyebilirsin dostum.
Aimlab'den alıştırma yapmayı deneyebilirsin veya Valorantın kendi polygonunda hergün onetap çalışması deneyebilirsin dostum.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Mys1ery dedi: Merhaba ben Valorant'a sıkarken silahım çok sekiyor nasıl bunu düzeltebilirim, düşük hassasiyet öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başkasının hassasiyeti veya ayarlarıyla oynayamazsınız kendiniz oynayarak kendi ayarlarınızı bulmanız lazım tavsiyem sesi kısın DM girin her maç hassasiyeti biraz azaltın biraz arttırın en iyi ayarı bulmaya çalışın
Mys1ery dedi: Merhaba ben Valorant'a sıkarken silahım çok sekiyor nasıl bunu düzeltebilirim, düşük hassasiyet öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başkasının hassasiyeti veya ayarlarıyla oynayamazsınız kendiniz oynayarak kendi ayarlarınızı bulmanız lazım tavsiyem sesi kısın DM girin her maç hassasiyeti biraz azaltın biraz arttırın en iyi ayarı bulmaya çalışın
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.558 Çözümler 49 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 23 Aralık 2024 #4 Mys1ery dedi: Merhaba ben Valorant'a sıkarken silahım çok sekiyor nasıl bunu düzeltebilirim, düşük hassasiyet öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... x-y gibi dpi ayarın varsa, sens 1.56 x-800 y-600
Mys1ery dedi: Merhaba ben Valorant'a sıkarken silahım çok sekiyor nasıl bunu düzeltebilirim, düşük hassasiyet öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... x-y gibi dpi ayarın varsa, sens 1.56 x-800 y-600