Rust1g Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Valorant Alt Tab attıktan sonra sanki internet gitmiş gibi karakter ışınlanıyor, sonra öldüğümü görüyorum ama internette sorun yok, eminim, yeni topladım sistemi, başka oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Valorant Alt Tab attıktan sonra sanki internet gitmiş gibi karakter ışınlanıyor, sonra öldüğümü görüyorum ama internette sorun yok, eminim, yeni topladım sistemi, başka oyunlarda böyle bir sıkıntı yok.
Çözüm Rust1g 7 Nisan 2025 aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Öyle çözülüyor zaten ama AMD ekran kartı varken böyle bir sıkıntı yoktu acaba NVIDIA Reflex'le alakalı bir sorun mu onu kapatıp denemedim hiç. aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Bugün denedim çözdüm NVIDIA reflexten dolayı böyle oluyormuş kapatınca düzeliyor.
aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Öyle çözülüyor zaten ama AMD ekran kartı varken böyle bir sıkıntı yoktu acaba NVIDIA Reflex'le alakalı bir sorun mu onu kapatıp denemedim hiç. aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Bugün denedim çözdüm NVIDIA reflexten dolayı böyle oluyormuş kapatınca düzeliyor.
aestro Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Nisan 2025 #2 Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "Pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen Artı 0 Eksi
KS KS Rust1g Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Öyle çözülüyor zaten ama AMD ekran kartı varken böyle bir sıkıntı yoktu acaba NVIDIA Reflex'le alakalı bir sorun mu onu kapatıp denemedim hiç. aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Bugün denedim çözdüm NVIDIA reflexten dolayı böyle oluyormuş kapatınca düzeliyor. Son düzenleme: 7 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Öyle çözülüyor zaten ama AMD ekran kartı varken böyle bir sıkıntı yoktu acaba NVIDIA Reflex'le alakalı bir sorun mu onu kapatıp denemedim hiç. aestro dedi: Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Bugün denedim çözdüm NVIDIA reflexten dolayı böyle oluyormuş kapatınca düzeliyor.