Valorant ani FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

ProTr

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler, ben bir Valorant oyuncusuyum ve oyun oynarken droplar yemeye başladım. Önceden hiç olmuyordu şimdi olmaya başladı. 1 haftadır aynı durum ile karşı karşıyayım önceden böyle bir problem yoktu oyun da drop yemiyordum durduk yere droplar başladı ve de oyun önceden hızlı kapanırdı bekletmezdi şimdi 2 3 dk bekleyip öyle kapanıyor. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin ne detaylı bir şekilde yaz belki sonradan tıkanıklık olmuştur ve ya depolayamayı tıkandırmış olabilirsin.

Sistem özellikleri ve oyun içi değer atabilir misin?

Yazdıgım yanlış bir şey sonucunda kısa bir ban yedim geri açıldı sizide beklettim.
Sistemim:
Intel Core i5 750
Gigabyte GTX 950
4 GB RAM
Hi Level 240GB SSD
500GB HDD
500 Watt PSU
Windows 10 Pro 20H2.

İşlemci az da olsa darbogaz yapıyor ancak önceden böyle bir sorun yoktu çok rahattı sonradan droplar başladı.

Örnegin Minecraft'da 200 ile 500 FPS arası gidip geliyor takılma yok.
Sadece Valorant'da durmadan ping sorunu diyor. Önceden 20MS ile oynuyordum şimdi 40MS.

Örnegin Minecraft'da 200 ile 500 FPS arası gidip geliyor takılma yok.
Son gelen Valorant yamasıyla alakalı bir sorun olabilir. 2-3 kişinin açtığı konu daha vardı senin gibi sorun yaşayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…