Valorant b tuşuna basınca oyun kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam eskisinden daha iyi oldu evet yine de böyle bir sistemin bunun gibi sorunlarla karşılaşması normal mi? Hani bu sorun V-Sync olmadan da düzelebilir mi bilgisayarımda eski akıcılığı alamıyorum.

Normal değil Valorant'ım sıkıntıları işte.

Sürücülerim her zaman güncel ya o konuda bir sıkıntı yok yine de teşekkür ederim.

Normal değil Valorant'ım sıkıntıları işte.

Kendi kendine oluşması ilginç ya anlam vermiş değilim her şeye rağmen ilgilendiğiniz için çok sağ olun.

Hocam eskisinden daha iyi oldu evet yine de böyle bir sistemin bunun gibi sorunlarla karşılaşması normal mi? Hani bu sorun V-Sync olmadan da düzelebilir mi bilgisayarımda eski akıcılığı alamıyorum.
V-Sync monitörünüz ne kadar ise o kadar gösterir. Yani bir sorun yaratmaz. Yeni güncellemeye kadar böyle kalın.

V-Sync monitörünüz ne kadar ise o kadar gösterir. Yani bir sorun yaratmaz. Yeni güncellemeye kadar böyle kalın.

Tamamdır usta teşekkürler şimdilik bununla idare edeceğiz yapacak bir şey yok umarım sonradan düzelir.

Çözüm bulabildin mi kral bende de aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…