Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Rastgele Gmail ve isimi hızlı yazdım.
Şifreyi her defasında uğraşmamak için kopyalayarak yaptım.
Uygulama verilerini sıfırladım her kod alınca.
Çok hesap açtınız limiti geldiğinde BlueStacks ayarlarından telefonu değiştim.
Kodları Paint'e görseli yapıştırarak depoluyorum. Yani, ekran görüntüsü.

Kodları anında girmeniz gerekmiyor. 12. aya kadar geçerli olması lazım, öyle yazıyor.

BlueStacks ayarlarından nasıl telefon değiştirilir?

Watch unknown_2024.06.04-13.00 | Streamable

Kampanyalar kısmından 150 VP bulunuyor, ödül al; kod Valorant2024

Yaptıktan sonra ödüller kısmında alt taraflarda 150 VP'yi alma yeri var.
Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

!banabak yazarak bakabilirsiniz. Bu kampanya sayesinde 4350 VP kazanmıştım, şimdi tekrar yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar fazla rp nasıl kazandınız? Sadece bu kanalda mı yazılabiliyor, 1 saat beklememi istiyor çünkü.
Uygulamayı indirip yapmanız gerekiyor, !banabak yazınca yapacağınız şeyleri söylüyor sadece. Nasıl kazandığım belli değil mi?

Uygulamayı indirip yapmanız gerekiyor, !banabak yazınca yapacağınız şeyleri söylüyor sadece. Nasıl kazandığım belli değil mi?
Yazamadığım için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum, bilmediğim için de nasıl kazandığınızı soruyorum.

Yazamadığım için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum, bilmediğim için de nasıl kazandığınızı soruyorum.

Bunu emulatör açarak tekrarlayabilirsin.

İndiriyorum hemen telefonuma. Aynı cihaz ile yapılamıyor sanırsam emulator dediğine göre, doğru mu?

Aynı cihaz ile uyg verileri sıfırlayarak 5-6 kez yapılıyor, yoksa fazla açtın diyor. Emulatörde ise yine aynı şekil oluyor ama emulatör ayarlarından farklı telefon seçip direkt sıfırlayabiliyoruz bu limiti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…