Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce kesin verir mi?

Eger kesin veriyor ise obur telefonlara kurayim gelince hemen alayim.

Telefonla pek fazla olmaz. Emulatör lazım. Telefonlar derken birden fazla varsa 5-6 falan veriyor limit hesap açma limiti her telefona.

Telefonla pek fazla olmaz. Emulatör lazım. Telefonlar derken birden fazla varsa 5-6 falan veriyor limit hesap açma limiti her telefona.
Mailler tamamen sallayabiliyor degil mi?

E

Mailler tamamen sallayabiliyor degil mi?

Evet, sallanabiliyor. Doğrulama falan istemiyor.

Verilen kodlar sadece 1 kisiye mi veriyliyor? Kodlari alip 1 hafta sonra filan oyuna girsem olur?

Ben 4350 VP depolarken her gün 7-10 tane falan kod girme limiti oluyordu Valorant'ın kendisinden, birkaç gün kodlar bekledi sadece bir tanesi çalışmamıştı onunda onunla alakası olduğunu sanmıyorum bozuk gelmiştir ya da ben girmişimdir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan var mı

@Prime777 Yahu hocam bu 2. seferdir bir türlü bana bırakmıyorsunuz, hayattan soğudum ya tek isteğim adam akıllı bir bıçak almak.
1717005572990.png

Üzümlü kekim, bir gün buluşacağız ama ne zaman... 😞

Hocam ben cihazlarda hesaplari acik biraktim. Gelince kodlari olusturum. Umarim saat 3'ten sonra olur yoksa alamam :(

Hocam ben cihazlarda hesaplari acik biraktim. Gelince kodlari olusturum. Umarim saat 3'ten sonra olur yoksa alamam :(

Öğlen üç ise öyle oluyor ama gece üç olmaz. Maç yok o saatte. Zaten bugün tükenmişti.

@Prime777 yahu hocam bu 2. seferdir bir türlü bana bırakmıyorsunuz, hayattan soğudum ya tek isteğim adamakıllı bir bıçak almak.
Eki Görüntüle 2208079
Üzümlü kekim, bir gün buluşacağız ama ne zaman?.. 😞

Bende de 4350 varken ion ya da bunu istiyordum ama asil geldi onu aldım geri 4350 yaparsam ya op ve bulldog ya da cidden ion ya da yağmacı alacağım.

@Prime777 yahu hocam bu 2. seferdir bir türlü bana bırakmıyorsunuz, hayattan soğudum ya tek isteğim adamakıllı bir bıçak almak.
Eki Görüntüle 2208079
Üzümlü kekim, bir gün buluşacağız ama ne zaman?.. 😞

Aslında tam başladığı saatte yapsan toplanabilir 4350.

15.00 hocam.
Öğlen üç ise öyle oluyor ama gece üç olmaz. Maç yok o saatte. Zaten bugün tükenmişti.

Bende de 4350 varken ion ya da bunu istiyordum ama asil geldi onu aldım geri 4350 yaparsam ya op ve bulldog ya da cidden ion ya da yağmacı alacağım.

Aslında tam başladığı saatte yapsan toplanabilir 4350.

Ben alirsam ion vandaldan kurtulmak istiyorum.

Ozel harekat kelebek var zaten. Kuronami vandal falan beklerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı