Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğlen üç ise öyle oluyor ama gece üç olmaz. Maç yok o saatte. Zaten bugün tükenmişti.

Bende de 4350 varken ion ya da bunu istiyordum ama asil geldi onu aldım geri 4350 yaparsam ya op ve bulldog ya da cidden ion ya da yağmacı alacağım.
Op ve Bulldog al, asil alıp pişman olduğun konuyu biliyorum. Ama hiç değilse bir bıçağın zaten var. OP ve Bulldog'da yoksa onlara alman daha mantıklı olur.

Op ve bulldog al, asil alıp pişman olduğun konuyu biliyorum. Ama hiç değilse bir bıçağın zaten var. Op ve Bulldog'da yoksa onlara alman daha mantıklı olur.

İyiligi paylas seti geliyormus. Op varsa ve soguk celik falan degilse, banabaktan VP alirsam alabilirim.

Sadece TR ligi maçlarında oluyor arkadaşlar. TR ligi maçları da her salı ve çarşamba oluyor. 17:30'da başlıyor.

Kalkin askerler. 17:30'da bugün maç
var. @Adieu @kwabs @714816

@Snowsat

@Hlina

Ders calistiktan sonra acildigi gibi baslamayi dusunuyorum, bu arada bugün denedigimde bu gorevi zaten yaptiniz diyordu. Ustelik baska hesap, baska BlueStacks telefonu. Sanirim artik Chrome'u da ayni anda verilerini silmemiz lazim ya da veri almayacak sekilde ayarlamak lazim; cikarken sil gibi.

17.30'da baslayacak degil mi? Hemen biter o zaman. Hizlisindan yapmak lazim.

Hocam birden fazla emülatör ise yarar mi?

Mesela once BlueStacks sonra GameLoop gibi.

Hemen biter demek dogru olmaz. Bircok insan kampanyayi yapmiyor, haberleri yok. Alacaksa da genellikle en fazla 5-6 aliyor telefonda fazla hesap actiniz uyarisindan dolayi. Yani, emulator olayini bilen az kesim. Bir de program yazip yapanlar vardi bi' ara, bunlar satiyordur herhalde VP'yi. Sadece bu forumda konusu var Banabak'in.
1000 kisi siniri var. Basladigi gibi yapan insan muhtemelen 30 taneyi rahat alir.

İse yaramaz. Diyelim, uygulama verilerini sifirladiktan sonra fazla actiniz uyrisi geldi, cunku zaten BlueStacks'in ayarlarindan telefon degistiriliyor, boylece sifirlaniyor ve hata vermiyor. BlueStacks bu is icin en iyisi. Fazla telefon secenegi ve emulatoru yeniden baslatmadan bile degisiyor telefonu.

Ha bir de ilk gun son saatlere kadar bile 4350 VP'ye kadar almistim, geri kalanlarin calisadigindan emin olamadigimdan yarida salmistim. Fazla bilen yoktu simdi artti ama yine eger programla yapacaklar yoksa alinabilir en az 30 tane muhtemelen.

Son düzenleme:
Hemen biter demek dogru olmaz. Bircok insan kampanyayi yapmiyor, haberleri yok. Alacaksa da genellikle en fazla 5-6 aliyor telefonda fazla hesap actiniz uyarisindan dolayi. Yani, emulator olayini bilen az kesim. Bir de program yazip yapanlar vardi bi' ara, bunlar satiyordur herhalde VP'yi. Sadece bu forumda konusu var Banabak'in.
1000 kisi siniri var. Basladigi gibi yapan insan muhtemelen 30 taneyi rahat alir.

İse yaramaz. Diyelim, uygulama verilerini sifirladiktan sonra fazla actiniz uyrisi geldi, cunku zaten BlueStacks'in ayarlarindan telefon degistiriliyor, boylece sifirlaniyor ve hata vermiyor. BlueStacks bu is icin en iyisi. Fazla telefon secenegi ve emulatoru yeniden baslatmadan bile degisiyor telefonu.

Ha bir de ilk gun son saatlere kadar bile 4350 VP'ye kadar almistim, geri kalanlarin calisadigindan emin olamadigimdan yarida salmistim. Fazla bilen yoktu simdi artti ama yine eger programla yapacaklar yoksa alinabilir en az 30 tane muhtemelen.

Hocam rahat 30 tane alırız diyorsun yani. Ben direk başlayacağım 17:30'da. 30 tane mail ayarladım. Direk copy paste yapacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı