Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam rahat 30 tane alırız diyorsun yani. Ben direk başlayacağım 17:30'da. 30 tane mail ayarladım. Direk copy paste yapacağım.

Mailin hiçbir onemi yok. Mail kontrol istemiyor. Ornegin bu gercek olmayan benvpistiyorum483@gmail.com girsen kontrol falan istemeyecek, olusturacak hesabi. Belki su konuda olabilir; o da Gmail yazmakla ugrasmayip kopyalarsan zaman kazanmis olursun.

Mailin hiçbir onemi yok. Mail kontrol istemiyor. Ornegin bu gercek olmayan benvpistiyorum483@gmail.com girsen kontrol falan istemeyecek, olusturacak hesabi. Belki su konuda olabilir; o da Gmail yazmakla ugrasmayip kopyalarsan zaman kazanmis olursun.

Öyle yaptım hocam zaten. Discord'a yazdım mailleri oradan direk kopyala yapıştır yapacağım VP kodunuda gruba atacağım vpler bitince teker teker gireceğim.

Öyle yaptım hocam zaten. Discord'a yazdım mailleri oradan direk kopyala yapıştır yapacağım VP kodunuda gruba atacağım vpler bitince teker teker gireceğim.

Ben ekran goruntusu cekiyordum. Discord da iyi fikir, biraz daha hizli. Cunku cekilen resim kaydetmek icin painte giriyordum.

Bende aynisini yapacagim. 3 tane telefondanda açtım ayrıyeten. Sadece bu BlueStacks'in sistemini cozemedim.

Telefonla 5 6 kere almak icin uygulamanin verisinimi temizliyoruz?

Bende aynisini yapacagim. 3 tane telefondanda açtım ayrıyeten. Sadece bu BlueStacks'in sistemini cozemedim.

Telefonla 5 6 kere almak icin uygulamanin verisini mi temizliyoruz?

Her aldıktan sonra uygulama verisinden Banabak'ı sıfırla ve limite takıldığın zaman BlueStacks ayarlarından başka telefon seçip tekrarla. Ama banabak uygulaması içerisindeysen çık ve tekrar gir yaptıktan sonra.

Kalkin askerler. 17:30'da bugün maç
var. @Adieu @kwabs @714816

@Snowsat

@Hlina

Ders calistiktan sonra acildigi gibi baslamayi dusunuyorum, bu arada bugün denedigimde bu gorevi zaten yaptiniz diyordu. Ustelik baska hesap, baska BlueStacks telefonu. Sanirim artik Chrome'u da ayni anda verilerini silmemiz lazim ya da veri almayacak sekilde ayarlamak lazim; cikarken sil gibi.
Evet ben de bekliyorum. 5 tane hazır ettim onları direkt alıp yeni hesap açmaya başlayacağım.

Her aldıktan sonra uygulama verisinden Banabak'ı sıfırla ve limite takıldığın zaman BlueStacks ayarlarından başka telefon seçip tekrarla. Ama banabak uygulaması içerisindeysen çık ve tekrar gir yaptıktan sonra.

Bu işlemi sınıra takılınca mı yapayım yoksa her alımdan sonra mı?

Son düzenleme:
Hocam şimdi

Hocam peki vp kodları nereye geliyor? Maile falan mı?
@Prime777

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı