Valorant banı için 2 tarih var

mustafa258

Femtopat
Katılım
12 Nisan 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant'dan 2 ay önce HWID ban yedim ancak hile açmaya çalıştığım hesaptan ban yedim ve 2 gün boyunca orijinal hesabımla oynadım. Bir sıkıntı yoktu. 2. günün sonunda orijinal hesabımdan da ban yedim. Sonra hile açmaya çalıştığım hesaptan bilet gönderdim. Cihaz banımın kalkacağı tarih 4 Mayıs dediler. Sonra orijinal hesabımdan da bilet gönderdim. Onda da 25 Mayıs dediler. Benim banım hangi tarihte kalkacak? Hile açmaya çalıştığım hesapta mı yoksa 2 gün sonra ban yediğim orijinal hesapta mı anlamadım. Vallahi bir yardımcı olursanız sevinirim not: Hile olmayınca hileyi sildim ve format attım ne olur ne olmaz diye. Yani orijinal hesabımla hile kullanmaya çalışmadım.

Inked2021.04.12-22.24_01_LI.jpg


2021.04.12-22.24.png
 
İkinci tarihte açılır. umarım sizin gibilerin banı hiçbir zaman açılmaz
Hocam arkadaş öyle büyük bir hile yapmamıştır, en fazla internete Valorant Hile yazıp ilk siteye tıklayıp indirmiştir. Böyle demenize gerek yok, dersini almıştır diye düşünüyorum.
 
Hocam arkadaş öyle büyük bir hile yapmamıştır, en fazla internete Valorant Hile yazıp ilk siteye tıklayıp indirmiştir. Böyle demenize gerek yok, dersini almıştır diye düşünüyorum.
Ben öyle düşünmüyorum. Hile indirmeyi düşünüp kuran birisi hilecidir ve hakettiğini bulmalıdır. Bir kere yapan devamını getirir.
 
O zaman umarım bir daha oynayamazsınız diyeyim hocam hile açmışsınız zaten uygunsuz bir davranış yapıyorum bilgilendirmeye çalışarak.
@Arocyn hocam farketmiyor.
oyunuma hile geldi bende sinirlendim bende açacam dedim açamadım bile direk ban yedim o hesaptan giremedim bile oyuna ben bu pc yi yeni aldım daha 3 ay oluyor
Umarım sonsuza kadar oynayamazsınız fakat ikinci tarihte açıoyunuma hile geldi bende
oyunuma hile geldi bende sinirlendim bende açacam dedim açamadım bile direk ban yedim o hesaptan giremedim bile oyuna ben bu pc yi yeni aldım
şimdi kesin bi cevap istiyorum tam anlayamadım valla 4 mayıs mı 25 mayıs mı
 

Geri
Yukarı