Valorant biletime bakılmıyor

barstas

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

19/05/2021 tarihinde Riot Games'e bir bilet gönderdim ve 1-2 saat sonra bir mail olarak şöyle bir metin gönderdiler;

(######) numaralı biletin bize ulaştı ve sana en kısa süre içerisinde yanıt vereceğiz.

Beklerken lütfen aynı konu hakkında tekrar bilet gönderme, çünkü bunu yaptığında biletin yeni gönderilmiş bir bilet gibi tekrar arka sıralara düşüyor ve bekleme süreni uzatabiliyor.

Destek hesabına erişemiyorsan bu e-posta üzerinden iletişimde kalmaya devam et. Sabrın için çok teşekkürler.

Bugün 24/05/2021 Pazartesi ve aradan 5 gün geçti ama herhangi bir mail göndermediler. Ortalama bilete bakma süreleri nedir?

Bir de bilet oluştururken giriş yaptım fakat bilet atarken benden çıkış yapmamı söyledi. Ve çıkış yaparak bilet attım, acaba sorun orda mı? Çok kez denedim giriş yaparak ama açamıyorum bileti. Bir de hesabı çalan şahıs hesaba herhangi bir zarar verirse ne olacak?

Herhangi bir perma ban, Rank düşürme, küfür mutesi vs. başına böyle bir şey gelen varsa yazarsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilete genelde geç bakıyorlar kendileri diyor özür diliyoruz diye. Biraz daha bekle cevap verilir.

Bileti nasıl açamıyorsunuz hesaba giremediğinizden mi açamıyorsunuz?

Bilete genelde geç bakıyorlar kendileri diyor özür diliyoruz diye. Biraz daha bekle cevap verilir.

Bileti nasıl açamıyorsunuz hesaba giremediğinizden mi açamıyorsunuz.
Arkadaşımın hesabından atmak istedim yani BİLETLERİM kısmından bakarım diye düşündüm. Oradan "Hesap Kurtarma Hakkında" bölümünü seçiyorum fakat altta "Bunu konu hakkında bilet göndermek için çıkış yapmalısınız." Yazıyor. Bende çıkış yaparak gönderdim bileti.
Hocam aynı ticketı üst üste atmayın atmadıysanız geç cevap vermeleri normal yazıyorlar zaten.
Şöyle bir durum oldu, bana sorularda eski isimleri soruyorlardı. Bende hatırladıklarımı yazdım, fakat emin değildim. Daha sonra gmailim üzerinden eski isimlerime vs. Baktım, ve 4. Gündü sanırım arkadaşlarımda dedi bir tane daha at bir şey olmaz dediler ve bir tane daha bilet gönderdim.

Arkadaşımın hesabından atmak istedim yani biletlerim kısmından bakarım diye düşündüm. Oradan "hesap kurtarma hakkında" bölümünü seçiyorum fakat altta "bunu konu hakkında bilet göndermek için çıkış yapmalısınız." yazıyor. Bende çıkış yaparak gönderdim bileti.

Hesap kurtarma hakkında bölümünü seçtiğiniz de size oturumu kapat demesi normal bir şey. Sizi hesabınıza giremediğiniz var sayıyor ve size bir takım soruyor. Bilet cevabı mail olarak gelecek üst üste bilet atmayın. Sabredin.

Hesap kurtarma hakkında bölümünü seçtiğiniz de size oturumu kapat demesi normal bir şey. Sizi hesabınıza giremediğiniz var sayıyor ve size bir takım soruyor. Bilet cevabı mail olarak gelecek üst üste bilet atmayın. Sabredin.
Pekâlâ, yukarda yazdığım gibi sadece bilgi almak istedim.
Evet aynısı oldu verilmedi hala verilmiyor 630 TL hesabım gitti.
Geçmiş olsun, neden verilmediği hakkında bir bilginiz var mı? Veyahut ticketinize mi bir yanıt gelmedi? Veya kaç gün oldu?

Pekâlâ, yukarıda yazdığım gibi sadece bilgi almak istedim.

Geçmiş olsun, neden verilmediği hakkında bir bilginiz var mı? Veyahut ticketinize mi bir yanıt gelmedi? Veya kaç gün oldu?

Ticket 2 gün önce açıldı hessabın mail şifre değişmiş nasıl oldu en son girebildiğimde hesabı silme ticket atılmış şu an ulaşamıyorum hesaba dair hiçbir şeye sadece adı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı