Bilmiyorum, bu oyun neden bu kadar popüler? Büyük resmi görmeyen tek kişi ben miyim? Kendimi yalnız hissediyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Bilmiyorum, bu oyun neden bu kadar popüler? Büyük resmi görmeyen tek kişi ben miyim? Kendimi yalnız hissediyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Ben de bi ısınamadım nedense. Daha doğrusu ben şuana kadar herkes tarafından beğenilmiş, oynanılmış ve çok popüler olmuş çoğu oyunu sevemedim. Sorun bende zannediyorum. Valorant konusunda hemfikiriz. Sanki herkes zevk aldığı için değil de primi iyi olduğu için oynuyor gibime geliyor.
Bilmiyorum, bu oyun neden bu kadar popüler? Büyük resmi görmeyen tek kişi ben miyim? kendimi yalnız hissediyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Tamamen zevk meselesi, şahsen ben direkt FPS shotter türünü sevmediğimden ne CS:GO ne de Valorant'a giriyorum. (sadece çok nadir arkadaşlarım isterse giriyorum)
Ben de sevmiyorum Valorant'ı. Bir ara arkadaşlarımdan biriyle de oynuyordum ancak benim için kesinlikle CS:GO'nun yerini tutamaz. Arkadaşım olmasa Valorant oynayacağımdan bile şüpheliyim ki zaten bıraktım aylar önce.