Valorant bir tek benim mi hoşuma gitmiyor?

Mekanikleri ve vuruş hissiyatı berbat ötesi. Kitlesi de aynı şekilde. Artık server değiştirmek de işe yaramıyor. Toxic Türk kitle basmış her yeri.
Hayatımda oynadığım online oyunlar arasında en kötü kitleye sahip oyunlardan biri. Yoksa ben seviyorum bana keyifli geliyor.

Valorant'ta üstünlük olduğunu düşünmüyorum. Aim en büyük etkendir fakat tek etken değildir. Bu oyunu iyi oynamak için şampiyonunuzun yetenekleri ve sınırlarını iyi bilmelisiniz. Olayın içine yetenek girince, takım oyunu oynamadan kazanmak çok zor. Dia 3 elodayım, hala smoke atmayı bilmeyen insanlar var. Sova ile oyun boyunca drone kullanmayan insanlar var. Bu oyun CS:GO değil ki.

Benim de gitmiyor, gerek kitlesi gerek mekanikleri gerek olmayan silah hissiyatı. CS artık seçkin olmayanları almıyor oyuna, nedense Valorant'çılar eski "hile çok eheğ" laflarından daha çok ağlıyor ?
Önceden seçkin olan hesaplar hala katılabiliyorlar seçkin rekabetçiye.
Ban da yemiyor hileciler zaten.
Artık yeni hesapların seçkin rekabetçiye katılamamasının bir önemi yok çünkü kimsenin yeni hesap açmaya ihtiyacı olmuyor ban yemedikleri için.
Hileleri banlamadıkça bu güncellemenin hiçbir anlamı yok.

Bahsettiğim de bu zaten. FPS mi oynuyorum MOBA mı? Oyunun türü SHOOTER. Shooter oyunda da karakterlerin saçma sapan "skillleri" shooter mekaniklerinin önüne geçiyorsa o iş yaş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…