Valorant bir tek benim mi hoşuma gitmiyor?

Söylediğiniz oyunların hiçbiri CS'yi tahttan indirmek için ya da rakip olarak çıkmadı. Özellikle Apex, PUBG gibi oyunlar kendi kitlesine sahip Battleground türü bir oyun. Hatta bu furya popülerleşince CS:GO'da böyle bir mod getirdi oyuna. 15 yıldır CS oynuyorum. İnsanlar artık "oyun yapabilecekleri" ve "keyif alabilecekleri" oyunlar arıyorlar ben de dahil.

Bilmiyorum, bu oyun neden bu kadar popüler? Büyük resmi görmeyen tek kişi ben miyim? Kendimi yalnız hissediyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Yani o kadar arada derede kalmış bir oyun ki, ben de hiç ısınamadım. 2-3 saat oynayıp bıraktım. Yalnız değilsiniz.

Hardcore FPS istesem ESCAPE FROM TARKOV var. Ki en sevdiğim Fps oyunudur.
Tactical FPS istesem, böyle takım çalışmasına dayalı, R6 Siege var.
Özel güçler vs barındıran, biraz fantastik FPS istesem Overwatch var.

Ben neyleyim Valorant'ı diyorum içimden

Güzel oyun ama Gaben abime ayıp oluyor be!

Eğlenceli ama benim için bir cs değil.

Ben rekabetçi oyunları sevemiyorum özellikle TR kitlesi çok kötü eğer bir ekibin yoksa rekabetçi oyunlar çok da eğlenceli değil bana göre.

Arkadaşlarla sarıyor onun dışında sarmıyor. Özellikle ücretsiz oyun olduğu için çok toxic var. Ben ne CS'ciyim ne de Valorant. Ben Battlefield ve Call of Duty'ciyim arkadaş.

Son düzenleme:
Bilmiyorum, bu oyun neden bu kadar popüler? Büyük resmi görmeyen tek kişi ben miyim? Kendimi yalnız hissediyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Güncelleme: artık oyunu seviyorum bilmiyorum bu nasıl oldu ama 1 2 el attıktan sonra sarmaya başladı.

Ben de sevmiyorum. Aslında hiçbir Online oyunu sevmiyorum. Bazı Online oyunları oynarım tabii ki ama yine de sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…