Valorant bozdu mu?

Overwatch ve CS:GO çakması oyun zaten. Haksız yere ban yiyenlerin bazıları hile kullanmış olabilir ama kullanmayıp ban yiyenler de var. En güzeli R6. Ne hile var ne de durduk yere ban yiyorsun. Miss.
R6'da hile yok diyorsun'da bir tek bana denk geliyor herhalde. En basiti sol üstte sürekli ban yiyen kullanıcılar var hocam onları da mı görmüyorsunuz ?

Hocam evet optimizasyon iğrenç ötesi ama 8 Haziran'da optimizasyon getireceklermiş hadi bakalım umarım çözülür.
CS:GO'da 1024x768'de 350fps oynuyorum. Valorant'ta 100fps. İnşallah düzeltirler optimizasyonu.

R6'da hile yok Diyorsun'da bir tek bana denk geliyor herhalde. En basiti sol üstte sürekli ban yiyen kullanıcılar var hocam onları da mı görmüyorsunuz?

Hocam ban yiyorlar işte ne güzel. Yememelerini mi istiyorsunuz? Her Online oyunda hile olacak ve banlanacak tabii ki.

Kanka fanboy değilim mesajlarıma git bak bakalım Valorant'ı yerden yere vurduğum mesajlar var mı yok mu

Ben Valorant'ı gömmüyorum ki. Tek dediğim anti hilesi durduk yere ban atıyor. Onun dışında kötü dediğim bir yanını hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…