Hocam düşük sistemlerde sorun yok zaten. Sorun şu: 750 Ti kullanan arkadaşımla aynı ayarlarda 3060 ile aynı FPS'yi alıyorum. Hatta onun geçtiği oluyor.
Ben Valorant'ı severim çünkü kendine özgü bir yapısı var ama kitlesi beni çok rahatsız ediyor. Mesela normal maç girip kafamı dağıtayım diyorum önüme gelen küfür ediyor ya da mikrofon basıp saçma saçma konuşuyor.
Toplarsa toplasın (ki bence toplayamayacak) benim gözümde hep CS:GO'nun arkasındaki çöp olacak. Ayrıca optimizasyonu da leş bir oyun. 3060 ile bile 200FPS'yi göremiyorum. (linçleneceğim muhtemelen.)
Dediğinizi tam anlamadım ancak oyunu kötü oynamayı kastediyorsanız kötü oynamıyorum. Sırf Valorant için 240Hz monitör alacaktım sistemi toplarken. İyi ki almamışım.
Hocam 5 senedir CS:GO oynuyorum. CS:GO üstüne oyun tanımadım tanımamda. Evet kabul ediyorum çok hile var ama benim gibi çok fazla övgünüz, rozetiniz ve oynama süreniz varsa kesinlikle hile gelmiyor. Benim rozetim az hile geliyor derseniz FACEIT ve ESEA gibi çözümler var.
Boş ban yedim diyenlerin %92'si sallıyor. Oyunun kitlesi leş. Bir ara girdiğimde hatırlıyorum, küçük çocuklar girmiş, bana saçma saçma hakaret ediyorlardı. Ayrıca oyun bozdu artık. 2 ay önce bıraktım.
Fanboy, küfür eden çocuklar ve smurf oynayan insanlar dolu. Bunu yazıyorsun, kızgın atanlar mı dersin inanılmaz atanlar mı Benim için sıkıntı yok fakat bir oyunu babanın malı gibi savunmanın anlamı yok. En ufak eleştirildiği anda savunmaya geçiyorlar.
Bir de bizim Türk milletinin bir sorunu var. Adam o oyunda 5-6 FPS alsa bile o oyunu ısrarla oynuyor. Diyorum farklı oyunlara yönel, yok ben oynuyorum işte diyor. Zaten oyunda her güncelleme sonrası FPS düşüşü yaşanıyor. Fakat insanlar zorla oyunu oynamaya çalışıyor.
Hocam güzel oyun ama kabul edelim çok pahalı. Bedava olanı vardı yanlış hatırlamıyorsam 240GB SSD'ye tek oyun sığmıyormuş her hafta 30GB güncelleme geliyormuş diye duydum hiç indirmedim.