Hocam varşova giriyorum Türk geliyor Frankfurt giriyorum Türk geliyor paris giriyorum Türk geliyor bıktım artık bende. Dün gümüş 3 30 Kp'den gümüş 2 60 Kp'ye düştüm. Her maç +30 vurmama rağmen.
Hocam varşova giriyorum Türk geliyor Frankfurt giriyorum Türk geliyor paris giriyorum Türk geliyor bıktım artık bende. Dün gümüş 3 30 Kp'den gümüş 2 60 Kp'ye düştüm. Her maç +30 vurmama rağmen.
Hocam Valorant grafikleri = CS Source Valorant mod.
Valorant ban sistemi = iyi.
Valorant bugları = yıldız sayısı veya blox fruit
Valorant optimizasyon = GTA 4(abarttım pardon) veya CS:GO battle Royale.
Her ücretsiz yapılan oyun'da Türkler doluşup toxiclik yapmaya başlıyor gerçekten can sıkıcı bir durum. Sadece CS:GO değil (Star Wars BF2, NBA, GTA5, Rocket Leauge) elbette her Türk böyledir demiyorum ama çoğunluk böyle.
Her ücretsiz yapılan Oyun'da türkler doluşup toxiclik yapmaya başlıyor gerçekten can sıkıcı bir durum. Sadece CS:GO değil (Star Wars BF2, NBA, GTA 5, Rocket League) elbette her Türk böyledir demiyorum ama çoğunluk böyle.
Hocam bıktırdılar yeminlen global adam bile davar gibi koşuyor vurunca hile diye raporluyor. Ne yapalım yüz yüze bakıp çay/kahve mi içelim yoksa vuralım mı? Sims mi oynuyoruz Allah aşkına.
Her ücretsiz yapılan oyun'da Türkler doluşup toxiclik yapmaya başlıyor gerçekten can sıkıcı bir durum. Sadece CS:GO değil (Star Wars BF2, NBA, GTA5, Rocket Leauge) elbette her Türk böyledir demiyorum ama çoğunluk böyle.