Valorant bozdu mu?

Fanboy, küfür eden çocuklar ve smurf oynayan insanlar dolu. Bunu yazıyorsun, kızgın atanlar mı dersin inanılmaz atanlar mı :D Benim için sıkıntı yok fakat bir oyunu babanın malı gibi savunmanın anlamı yok. En ufak eleştirildiği anda savunmaya geçiyorlar.

Bir de bizim Türk milletinin bir sorunu var. Adam o oyunda 5-6 FPS alsa bile o oyunu ısrarla oynuyor. Diyorum farklı oyunlara yönel, yok ben oynuyorum işte diyor. Zaten oyunda her güncelleme sonrası FPS düşüşü yaşanıyor. Fakat insanlar zorla oyunu oynamaya çalışıyor.
Hocam smurfler çok sıkıntı ya arkadaşımdan biliyorum bizzat dia 3 kendisi sevgilisi iron 1 :D onla oyun girmek için yan çar açıp bir maçta 40-50 adam vuruyor. Çok kötü bir durum. Küfür eden veletler Riot oyunlarının hepsinde var neredeyse LoL, Valorant'dan eksik olmuyorlar muteleyip geçiyorum.

Hocam güzel oyun ama kabul edelim çok pahalı.Bedava olanı vardı yanlış hatırlamıyorsam 240gb ssd'ye tek oyun sığmıyormuş her hafta 30gb güncelleme geliyormuş diye duydum hiç indirmedim
Hocam eskiden yüklüydü bende. Oyunu bıraktım diye silmiştim. Silinince 250GB civarı bir alan açılmıştı. Bu 250GB 4-5 ay önceydi ama. Şu anda yüklü olsaydı 300-350GB kaplardı muhtemelen.

Hocam güzel oyun ama kabul edelim çok pahalı. Bedava olanı vardı yanlış hatırlamıyorsam 240GB SSD'ye tek oyun sığmıyormuş her hafta 30GB güncelleme geliyormuş diye duydum hiç indirmedim.
Evet öyle,o oyunun optimizasyonu gördüğüm en kötü optimizasyon,ondan bahsetmiyorum ama ben,o Battle Royale zaten,normal CoD demek istediğim.

Hocam eskiden yüklüydü bende. Oyunu bıraktım diye silmiştim. Silinince 250GB civarı bir alan açılmıştı. Bu 250GB 4-5 ay önceydi ama. Şu anda yüklü olsaydı 300-350GB kaplardı muhtemelen.

Ekran görüntüsü 2021-06-01 011650.png

Hocam ne yaptınız gözünüzü seveyim şurası ve 20-30 bin tane screenshot 400GB yer kaplıyor.

İster çalıntı diyelim ister çakma, bu adamlar her oyunda bölgemize sağlam sunucu desteği verdiği için oynuyorum. Cidden 128 tick-rate 10 ms bir FPS oyunu oynamanın tadı başka oluyor. Valorant'tan sonra R6 veya Overwatch oynadığımda keşke yurt dışında yaşasam da 10 ms oynasam diyorum. Maalesef inanılmaz fark ediyor.

Hocam sıkıştırabiliyorsunuz bazı programlarla. Ben öyle yaparak 100GB'lik Ark'ı 55GB yapmıştım.

İster çalıntı diyelim ister çakma, bu adamlar her oyunda bölgemize sağlam sunucu desteği verdiği için oynuyorum. Cidden 128 tick-Rate 10 ms bir FPS oyunu oynamanın tadı başka oluyor. Valorant'tan sonra R6 veya Overwatch oynadığımda keşke yurt dışında yaşasam da 10 ms oynasam diyorum. Maalesef inanılmaz fark ediyor.

Bence de hocam zevkler ve renkler tartışılmaz benim laf ettiğim bir kitle var sadece oyundan gerçekten bir sebeple ban yiyip haksız ban yedik diye oyuna sallamaları sonra beni fanboy ilan ediyorlar :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı