EvrenX Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #21 05emocan55 dedi: Hocam küçük mü? Breeze'e küçük diyorsanız Split'e ne diyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Split orta ama breeze gerçekten çok güçük ve dar geldi bana
05emocan55 dedi: Hocam küçük mü? Breeze'e küçük diyorsanız Split'e ne diyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Split orta ama breeze gerçekten çok güçük ve dar geldi bana
W WhySoSerioSly Decapat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #22 sg07 dedi: Bildiğiniz gibi Valorant'a yeni Breeze haritası geldi. Görüşleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sola bakarsın sağdan vurur, çok kötü harita bence
sg07 dedi: Bildiğiniz gibi Valorant'a yeni Breeze haritası geldi. Görüşleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sola bakarsın sağdan vurur, çok kötü harita bence
05emocan55 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #23 EvrenX dedi: Split orta ama breeze gerçekten çok güçük ve dar geldi bana Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sizin görüşünüz sizin fikriniz.
EvrenX dedi: Split orta ama breeze gerçekten çok güçük ve dar geldi bana Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sizin görüşünüz sizin fikriniz.