Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 | SteelSeries Prime | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 23H2.
- Meslek
- Öğrenci
Valorant Champions 2024 Play-off Pick'em, hadi hayırlısı. İnşallah doğru çıkar. Bir önceki Grup Pick'em patlamıştı.
Tahmin etmek çok zor... 1,4 milyon kişiden bir tanesinde doğru bilinen Pick'em çıkmamıştı grup aşamasında. Burada sürprizler olursa, bunların olacağını düşünüyorum; Trace Esports'un EDG'i yenmesi, G2'un LEV'ı yenmesi, Sentinels'in DRX'e yenilmesi. Aslında, Sentinels'in DRX'e yenilme ihtimali gerçekten de var. TH'nin de birden patlama ihtimali var. FNC sürpriz yapabileceğini pek sanmıyorum, ama TH'yi yenebilir orta ihtimalle.
Valorant Champions 2024 Grup Pick'em
Valorant Champions 2024 Grup Pick'em, hadi hayırlısı. FUT'u Play-off'a koymak isterdim de, G2 ve PRX gani gani üstün gözüküyor. TH'den de emin değilim, en son Stage 2'de çok da iyi değillerdi ancak genel olarak iyilerdi Masters'ta, bence çalışmışlardır. TLN ve TE sıralaması için, özellikle...
www.technopat.net
Tahmin etmek çok zor... 1,4 milyon kişiden bir tanesinde doğru bilinen Pick'em çıkmamıştı grup aşamasında. Burada sürprizler olursa, bunların olacağını düşünüyorum; Trace Esports'un EDG'i yenmesi, G2'un LEV'ı yenmesi, Sentinels'in DRX'e yenilmesi. Aslında, Sentinels'in DRX'e yenilme ihtimali gerçekten de var. TH'nin de birden patlama ihtimali var. FNC sürpriz yapabileceğini pek sanmıyorum, ama TH'yi yenebilir orta ihtimalle.