Valorant Champions 2024 Play-off Pick'em

Makaleler
37
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 | SteelSeries Prime | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 23H2.
Meslek
Öğrenci
Valorant Champions 2024 Play-off Pick'em, hadi hayırlısı. İnşallah doğru çıkar. Bir önceki Grup Pick'em patlamıştı.

1723549535905.png

Tahmin etmek çok zor... 1,4 milyon kişiden bir tanesinde doğru bilinen Pick'em çıkmamıştı grup aşamasında. Burada sürprizler olursa, bunların olacağını düşünüyorum; Trace Esports'un EDG'i yenmesi, G2'un LEV'ı yenmesi, Sentinels'in DRX'e yenilmesi. Aslında, Sentinels'in DRX'e yenilme ihtimali gerçekten de var. TH'nin de birden patlama ihtimali var. FNC sürpriz yapabileceğini pek sanmıyorum, ama TH'yi yenebilir orta ihtimalle.

Valorant Champions 2024 Play-off Pick'em, hadi hayırlısı. İnşallah doğru çıkar. Bir önceki Grup Pick'em patlamıştı.

Eki Görüntüle 2283599

Tahmin etmek çok zor... 1,4 milyon kişiden bir tanesinde doğru bilinen Pick'em çıkmamıştı grup aşamasında. Burada sürprizler olursa, bunların olacağını düşünüyorum; Trace Esports'un EDG'i yenmesi, G2'un LEV'ı yenmesi, Sentinels'in DRX'e yenilmesi. Aslında, Sentinels'in DRX'e yenilme ihtimali gerçekten de var. TH'nin de birden patlama ihtimali var. FNC sürpriz yapabileceğini pek sanmıyorum, ama TH'yi yenebilir orta ihtimalle.
DRX SEN arası olan maçta drx ezer gibi geliyor.

DRX SEN arası olan maçta drx ezer gibi geliyor.
DRX gerçekten iyi başladı. SEN konusunda da çekilesim var ama fazla kötü de değiller. TE'ye de haksızlık ettiğimi düşünüyorum, ama EDG'de iyi başladı. Kısacası, gerçekten zor.

Sentinels'i de yarı finale kadar getirmek de bana komik geliyor da, karşılaştığı rakiplere bakınca tam böyle bir senaryo olursa...

G2'da yarı finale gelebilir.

@Helenski Bu nasıl senaryo? TenZ'in bildiği senaryo mu? :D Bu Trace Esports Çin takımı diye ben izleyemedim kendi yerel liginde adam FPX'e yenilmiş LEV'İn olduğu gruptan lider çıktı.

1723551050068.png

Son düzenleme:
Ben Lev grubuna güveniyorum gerisinde DRX iyi bir takım gibi hatırladım.

LEV finalde gibi gözükse de, G2 da sürpriz yapabilir yarı final falan. Ama LEV'i yenmesi lazım. Americas finalinde 3-1 yenilmişlerdi.

Ben sizinle aynı yaptım hocam hakkınızı helal edin.
Popülist bakılacaksa ilk Pick'em, ama sürprizli olacağı düşünülüyorsa ikinci Pick'em. Geçen grup Pick'eminde de sürprizli oldu, hem de bayağı.

Geri
Yukarı