Valorant, CS:GO gibi para kazandırıyor mu?

FVuarr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO'da kasa düşürme muhabbetleri olsun kart kazanmalar olsun bunları satarak bellir bir meblağ gelir elde edebiliyorsunuz. Gelgelelim Valorant'ta da böyle bir sistem var mı?

Merhaba, CS:GO'da kasa düşürme muhabbetleri olsun kart kazanmalar olsun bunları satarak bellir bir meblağ gelir elde edebiliyorsunuz. Gelgelelim Valorant'ta da böyle bir sistem var mı?

Hayir Valorant'ta pazar sistemi yok daha belki ileride eklenir. LoL'de galiba başkasına kostüm falan atabiliyoruz emin degilim. Onun gibi bir şeyde gelebilir.

Anladım, sağ olasınız Valorant oynamak için Linux Mint'ten Windows 11'e geçtim. 47GB diyor boyutuna, deneyeceğim ama bir sürü Eksi'si oluştu kafamda. Umarım oyun güzeldir.

Merhaba, CS:GO'da kasa düşürme muhabbetleri olsun, kart kazanmalar olsun bunları satarak belli bir meblağ gelir elde edebiliyorsunuz. Gel gelelim Valorant'ta da böyle bir sistem var mı?
Maalesef ki yok.

Anladım, sağ olasınız Valorant oynamak için Linux Mint'ten Windows 11'e geçtim. 47GB diyor boyutuna, deneyeceğim ama bir sürü eksisi oluştu kafamda. Umarım oyun güzeldir.
Oyun güzel değil hocam.

Oyun fena değil ama büyük umutlarla da başlamayın, oyun açıkçası pek zor değil ve garip bir aim mekaniği var. Buna en iyi LOL’den örnek verebiliriz. Eskiden Blue ve Red güçlendirmeyi aldığında veya Ejderi bir takım aldığında süre tutmazsan ne zaman çıkacağını bilmiyordun, oyunu takip eden iyi oyuncu bu süreyi tutarsa avantajlı durumda oluyordu. Valorant’ı diğer FPS oyunlarıyla karşılaştırdığında daha kolay bir oyun gibi geliyor açıkçası.

Yeni konular

Geri
Yukarı